- Makaleler
- 30
Arkadaşlar Netflix hesabım ödeme günü parayı otomatik karttan alıyor. Bu seçeneği kapatma gibi bir şey yok mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten kullanıyorsanız neden ödemeyi kapatmak istiyorsunuz. Ayrıca kayıt olan her kişi aslında bir nevi otomatik ödeme talimatı vermiş olur. Tabi bu yöntemi alt etmenin (bahsettiğiniz konu için) yolu var.Arkadaşlar Netflix hesabım ödeme günü parayı otomatik karttan alıyor. Bu seçeneği kapatma gibi bir şey yok mu?
Ya ödemeyi hemen yapmak istemiyorum. Karta para atıcam bir ürün siparişi vermek için. O yüzden o para bana lazım. Çekmesini istemiyorum.Zaten kullanıyorsanız neden ödemeyi kapatmak istiyorsunuz. Ayrıca kayıt olan her kişi aslında bir nevi otomatik ödeme talimatı vermiş olur. Tabi bu yöntemi alt etmenin (bahsettiğiniz konu için) yolu var.
Dediğimi yap canlı desteğe bağlan otomatik ödeme kapatmalarını iste üyeliğin bitmeden 3-4 gün önce mesaj geliyor yeniden devam etmek ister misiniz diye tek tıkla devam ediyorsun.Ya ödemeyi hemen yapmak istemiyorum. Karta para atıcam bir ürün siparişi vermek için. O yüzden o para bana lazım. Çekmesini istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.