Netflix Netflix Siyah Ekran Sorunu

Yer
One With the Force
Daha fazla  
Meslek
Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Merhabalar,
Daha dün gece bir sıkıntı olmadan izleyebiliyorken bugün bu hatayı almaya başladım uygulamayı ayarlarından sıfırladım ama hala sorun geçmedi yardımcı olur musunuz ?

Not: Windows ve Netflix güncel.

Ekran Alıntısı.PNG

Çözüm
Sorunu yaşayan arkadaşlara çözümü yazıyorum:

Monitörünüze takılı olan HDMİ veya Displayport kablosunu Netflix açıkken monitörden 1 kez çıkarıp tekrar takın ekran geliyor.
dün gece bende giriyordum ancak bu sabah bende de aynısı oldu az once netflixi aradım bana ilk defa sizde karşılactık böyle bir sorun ile dediler kullanıcıyı sectikten sonra ekran siyah oluyor eger sende de böyle bir sorun varsa netflix dondugunde ben de sana dönerim
İyi olur teşekkür ederim.

Merhabalar,
Daha dün gece bir sıkıntı olmadan izleyebiliyorken bugün bu hatayı almaya başladım uygulamayı ayarlarından sıfırladım ama hala sorun geçmedi yardımcı olur musunuz ?

Not: Windows ve Netflix güncel.

Eki Görüntüle 476971

Aynı sorun bende de oluştu bugün.Ben de konu açmaya gelmiştim, bu konuyu gördüm. Her şey güncel, tarayıcı ve mobil uygulamada sorun yok. Sadece Windows uygulaması bu şekilde kalıyor. Windows 10 64 bit 1909 sürümünü kullanıyorum.

Netflix Müşteri Hizmetleri ile yaptığım görüşme sonucu bu sorunun yeni ortaya çıktığı ve mühendislerin üzerinde çalıştığını söylediler yeni gelecek güncellemeler ile çözülür umarım.
baska bir profilden giriş yapabildinmi ?

baska bir profilden giriş yapabiliyor musun ?
Hayır.

Merhaba, aynı sorun bugün benim de başıma geldi. Gece hiçbir sorun yoktu şu an tamamen windows uygulamasında siyah ekran gözüküyor. Tarayıcılarda sorun yok ama onlardan girmek istemiyorum çünkü en son hatırladığım kadarıyla sadece Edge tarayıcısında 1080p aktifleşiyordu.

Merhaba, aynı sorun bugün benim de başıma geldi. Gece hiçbir sorun yoktu şu an tamamen windows uygulamasında siyah ekran gözüküyor. Tarayıcılarda sorun yok ama onlardan girmek istemiyorum çünkü en son hatırladığım kadarıyla sadece Edge tarayıcısında 1080p aktifleşiyordu.
Bir çözümü yok güncelleme gelmesini bekliyoruz.

Not: VPN ile oluyormuş.

Selamlar,

Aynı problemi yaşamaktayım.

Aslında çözüm yolu ararken bu konuya denk geldim fakat anladığım kadarıyla genel bir problem var ve çözülecek.

Sormak istediğim şey, bu problemi alan kişilerin netflix ödeme planları nasıl acaba? ben 4k için olan paketi kullanıyorum, başka paket kullanıp başına gelen var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı