Merhaba. Netflix gibi bir platform kurmak istiyorum bütçe olayı hiç önemli değil. Nasıl kuracağım? Filmlerin lisansını almak gerekiyormuş sanırım. Nasıl alacağım kime yazacağım kiminle görüşeceğim. Ne kadar bunların fiyatları?
Hocam milyon dolarlık bir yatırım yapmanız gerekecek farkındasınızdır umarım?
Böyle bir yatırımı da profesyonel teknik ekiplerle yapmanız gerektiğinin de farkında olmanız gerekir.
Korsan olmayacak.
Farkındayım hocam. Ben olayın küçük kısmında olacağım ama.Hocam milyon dolarlık bir yatırım yapmanız gerekecek farkındasınızdır umarım?
Böyle bir yatırımı da profesyonel teknik ekiplerle yapmanız gerektiğinin de farkında olmanız gerekir.
Yo korsan gayet de açar
https://zetlix.zone/ al sana en büyük örneği Rusyada korsan yasal.
Var hocam bütçe sıkıntı değil. Daha doğrusu babamın var benim yok.
Bende diyorumki korsan açabilir reklam gelirlerinden güzel kazanır.Netflix tarzı diyor Netflix korsan mı?
Hocam bütçe olayını bir çok arkadaş birleşip ailemizden yardım alacağımız için atladık.Bütçe sıkıntı değilse elinizde birkaç milyon dolar olduğunu varsayarak konuşuyorum,
Önce bir marka oluşturup haklarını üzerinize alacaksınız, sonra birkaç yazılımcı tutup kaliteli bir site ve video oynatıcı yaptıracaksınız, daha sonra abonelik ve ödeme sistemi kuracaksınız. İşin yazılımsal kısmı bittikten sonra film stüdyoları ile kiralama anlaşmaları yaparak kendinize bir kütüphane oluşturacaksınız, eldeki yazılım altyapısı ile beraber birkaç sunucu kiralayıp yayın hayatına başlayacaksınız.
Bu noktadan sonra işin en zor kısmı başlayacak, reklam ve rekabet. Çünkü girmek istediğiniz sektörün tüm köşe başları kapılmış durumda, bırak Netflix'i, BluTV ile dahi rekabet etmek zor iş. İşin korsancılık kısmı da ayrı bir sorun, birçok film stüdyosu ve kiralama servisi de bu yüzden büyük zarar ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.