Netflix Netflix Türkiye'de yeterlik içerik yok mu?

Yeterli içerik var. Sürekli de ekleniyor ama şikayet ettiğimiz konu; ABD sürümünde olan bazı ekstra filmler, yeni filmler henüz burada yok. Gelecek mi bilmiyorum. Onun dışında içerik konusunda eksik diyemeyiz bence.

Her dizinin de Netflix'te olmasını bekleyemeyiz. Sonuçta o dizilerin de yapımcıları büyük firmalar. O dizilerin hepsini almaya kalksa, Netflix'in üyelik ücreti bu seviyede olmaz.

Mesela geçen yıl Avengers Infınıty War ABD Netflix'e geldi geçici bir süreliğine. Ama bize gelmedi. Bunun gibi şeyler...
 
Fiyatına göre gayet yeterli bir içerik mevcut ama misal ben her ay aboneliğimi yenilemektense 4-5 ayda bir abonelik yenileyip yeni dizi ve filmleri izleyip aboneliğimi sonlandırıyorum.
 
Para vermeye değecek kadar içerik var ama "ucu ucuna" idare ediyor. Sonuç olarak paranın karşılığı var ama insanlar woow deyip içeriklerin içinde kaybolmak istedikleri ve bu olmadığı için burada bir halt yok diye boş yapıyorlar. Benim görüşüm bu yönde.
 
Ben de üyeliği arada bir alıyorum. En fazla 2 ay ardı ardına üyelik almışımdır. İstediklerimi izledikten sonra uzun bir ara veriyorum. Ne zaman yeni bölümler gelirse veya bir şey izlemek istesem bir aylık yeniden alıyorum. En sevdiğim yanı bu. Hiç uğraşmadan iptal edebiliyorsun.

Diğer yandan Amerika'ya göre daha az içerikler var. Fakat onlar gelse fiyat aynı kalacak mı o var. Şahsen fiyatını hak ediyor ve bana yeterli geliyor. Ben memnunum.
 
Netflix Türkiye kataloğu net yetersiz. Fakat en ucuz Netflix'in Türkiye'de satıldığını göz önünde bulundurursak, olan içerik bile fazladır diye tahmin ediyorum.

Aslında Netflix US kataloğunda da popüler/yeni sayılabilecek filmlerin çoğu mevcut olmuyor. Film konusunda Netflix UK kataloğu gayet iyidir. Daha ayrıntılı olarak bu mesajımda bazı şeyleri yazmıştım.
 
İçerik olarak berbat durumda. Tabii bu benim fikrim. Hiç film, dizi izlememiş biri kullanırsa tabii çok fazla içerik var der. Yabancı versiyonlarında çok daha fazla içerik var ayrıca HBO yapımlarının olmaması çok kötü.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı