Netflix uygulaması tam ekran olmuyor

yusuf1066

Femtopat
Daha fazla  
Netflix ekran fotosu almaya izin vermediği için gösteremiyorum fakat film veya dizi ekrana tam yayılmıyor. Üstten boşluklar kalıyor, bir kez uygulamayı sıfırlayıp çözmüştüm fakat yeniden aynı hatayla karşılaştım ve bu sefer düzelmiyor. Windows 10 kullanıyorum 1080x1920 ekran çözünürlüğü

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırlamak ve uygulamayı kaldırıp tekrar kurmak dışında aklıma bir çözüm gelmiyor. Ya da Alt+Enter kombinasyonunu deneyebilirsin. Zaten çözüm yerine alternatif öneri yapacaktım. Netflix uygulaması gibi yüksek kalite de izlemeni sağlayan Edge tarayıcısından izleyebilirsin.

Opera'dan ve Edge'den denedim fakat aynı. Uygulama tam ekran oluyor fakat izlediğim bölüm ekrana tam yayılmıyor çözünürlüğü kısılmış gibi yani sildim yükledim yine aynı.

Dizilerde de aynı sorun var. Beyazla işaretlediğim yerlerin arasındaki yerde oynatılıyor dizi ve film sadece Opera ve Edge'de de aynı şekilde gözüküyor.
Aynı hesapta kardeşim tabletten izliyor onun çözünürlüğünü baz alıp bana verme ihtimali var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (197).png
    Ekran Görüntüsü (197).png
    24 KB · Görüntüleme: 350
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı