Netflix Netflix veya Türk dizi oyuncusu olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Scorpio92

Megapat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım. Ben 1998 doğumluyum ve 2004 doğumlu bir kardeşim var. Netflix'ten Stranger Things adında dizi izlerken oradaki çocukları gördü ve tutturdu, ben de böyle bir dizide oynamak istiyorum diye. Türk veya yabancı bir dizi fark etmez. Oyunculuk eğitimi görmese bile oyuncu olabilme şansı var mı? Pek anlamıyorum bu işlerden ben.

Cast ajanslarındaki seçmelere katılabilir. Oradan çok çocuk oyuncu çıkıyor dizilere. Bulunduğun ildekileri araştırıp başvurursan yardımcı olurlar mutlaka. Ama yetenek testine girecek tabi bunu unutmayın.
Valla benim kardeş biraz hareketlidir. Çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Hangi siteden kayıt olunabilir peki. En güvenlisi

O işlere dikkat et, bir çoğu para tuzağı. Sadece paranı alırlar, aramazlar. Bir tür para toplama yöntemi. İyice araştırıp en güvenilir olanları dene. Rastgele internette bakınıp bir yerlere kayıt parası vermeyin.

Valla benim kardeş biraz hareketlidir. Çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Hangi siteden kayıt olunabilir peki. En güvenlisi
En güvenilir kısmını bilemem çünkü bu sektörde değilim ben. İnternetten araştırma yapman lazım. Hangisi iyi hangisi şikayet alıyor vs. İstanbul, Ankara veya İzmir’deysen çok alternatif çıkar hrpsini araştırmalısın.

Bence boş iş. Yine de deneyebilir. Ajans hem kayıt ücreti istiyor hem de aylık ücret diye biliyorum.

Oyuncu olmak kolay iş değil. Epeyce yakışıklı (Instagram'da 80 bin civarı takipçisi var), üniversite mezunu, 22 yaşındaki arkadaşım yıllardır uğraşıyor. Pek çok oyunculuk eğitimi de aldı. Sonuç olarak kapıp kapabildiği roller birkaç dizide figüranlıktan hallice. Bence bu işlerde de torpil etkisi oldukça yüksek gibi.

Merhaba dostlarım. Ben 1998 doğumluyum ve 2004 doğumlu bir kardeşim var. Netflix'ten Stranger Things adında dizi izlerken oradaki çocukları gördü ve tutturdu, ben de böyle bir dizide oynamak istiyorum diye. Türk veya yabancı bir dizi fark etmez. Oyunculuk eğitimi görmese bile oyuncu olabilme şansı var mı? Pek anlamıyorum bu işlerden ben.

Bend e bir Stranger Things adlı dizide 4. sezonda orada oynayacagım. Türküm ama İngilizce konuşacağım ve ben 2004'te doğdum. Şu an 18 yaşındayım ve bayağı yetenek ister çalışmalısın dostum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı