Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 27 Mart 2021 #11 403329 dedi: Amazon Prime iyi ama Netflix daha hoş geliyor tasarımı baya hoş yapılmış içine çekiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam kalitesi falan içine büyülüyor.
403329 dedi: Amazon Prime iyi ama Netflix daha hoş geliyor tasarımı baya hoş yapılmış içine çekiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam kalitesi falan içine büyülüyor.
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 27 Mart 2021 #12 İçerik bakımından Netflix daha cazip. Ama sunduğu diğer fırsatlar ve fiyatıyla Amazon da hiç fena değil.
İçerik bakımından Netflix daha cazip. Ama sunduğu diğer fırsatlar ve fiyatıyla Amazon da hiç fena değil.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 27 Mart 2021 #13 Furkan_D dedi: Aynen hocam kalitesi falan içine büyülüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon Prime bütçeye uygun güzel ama tasarım konusunda Netflixe ibareten çok geride kalmış.
Furkan_D dedi: Aynen hocam kalitesi falan içine büyülüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon Prime bütçeye uygun güzel ama tasarım konusunda Netflixe ibareten çok geride kalmış.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 27 Mart 2021 #14 Amazon Prime içerisinde hâlâ yeterli içerik bulunmuyor Türkiye için. Yine de fiyatına göre çok iyi içerikler bulunmakta. Benim cevabım Netflix.
Amazon Prime içerisinde hâlâ yeterli içerik bulunmuyor Türkiye için. Yine de fiyatına göre çok iyi içerikler bulunmakta. Benim cevabım Netflix.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 28 Mart 2021 #15 BalikŞuşişi dedi: Amazon Prime içerisinde hâlâ yeterli içerik bulunmuyor Türkiye için. Yine de fiyatına göre çok iyi içerikler bulunmakta. Benim cevabım Netflix. Genişletmek için tıkla... Hocam, moderatör olmuşsunuz vallahi yeni gördüm hayırlı olsun.
BalikŞuşişi dedi: Amazon Prime içerisinde hâlâ yeterli içerik bulunmuyor Türkiye için. Yine de fiyatına göre çok iyi içerikler bulunmakta. Benim cevabım Netflix. Genişletmek için tıkla... Hocam, moderatör olmuşsunuz vallahi yeni gördüm hayırlı olsun.