Netflix yerine daha kapsamlı platform var mı?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, son zamlanmasından sonra aklıma takıldı. Acaba Netflix'i alsam mı, almasam mı? Önceki fiyatında 60 TL cashback ile toplam 90 TL ödüyordum. Şu anki fiyatla alırsam 130 TL falan ödeyeceğim. Şöyle kapsamlı, A'dan Z'ye yok yok türden bir platform yok mu? Yani ne ararsam bulabileceğim, kıyı da köşede kalmış ya da bilinmeyen?

Son düzenleyen: Moderatör:
En kapsamlısı içeriği fazla olan netflixten sonra Amazon Prime bence. Samsung telefonunuz varsa Samsung members ile 4 ay Prime bedava veriyor.:d
Bir de Amazon Prime ilk 3 ay 25 lira olarak gözüküyor bende. Daha sonra 50 lira.
Max'te o kadar dizi film yok açıkçası. Bazı wb filmleri var HP GoT filan var. Ama Hepsiburada ile 360 liraya almak mantıklı geldi bana. :D
Disney Amazon Prime'a en yakını ama yine de Prime ve Netflix kadar değil ve pahalı yine.

Son düzenleme:
Merhaba, son zamlanmasından sonra aklıma takıldı. Acaba Netflix'i alsam mı, almasam mı? Önceki fiyatında 60 TL cashback ile toplam 90 TL ödüyordum. Şu anki fiyatla alırsam 130 TL falan ödeyeceğim. Şöyle kapsamlı, A'dan Z'ye yok yok türden bir platform yok mu? Yani ne ararsam bulabileceğim, kıyı da köşede kalmış ya da bilinmeyen?
Netflix de dahil aradığınız türde bir platform ülkemizde yok. Hepsinin de kütüphanesi kısıtlı. Eğer daha yenilikçi filmlere bakmak istiyorsanız Amazon Prime Video ve Mubi daha iyi. Netflix'in kütüphanesi o kadar da kaliteli değil. Bilindik yapımları tekrar tekrar yayınlıyor.

Aradığınız filmleri Justwatch sitesinde aratın. Hangi platformda olduğu görmüş olursunuz. Ona göre de platform tercihi yaparsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı