Netflix'e Sansür

SirSakurai

Megapat
Merhaba arkadaşlar, siz bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman RSS hizmetlerini de başka bir kurum kapatsın, el koysun. Gazete tirajları düşük diye. İnternetin veya dijital dünyanın kaçınılmaz genişlemesine bu şekilde ket vurabileceklerini sanıyorlar. Son derece saçmalık. Yakında televizyon yayınları dönemi sona erecek. Yaptıkları tek şey batan Titanik'ten birkaç filika daha kapmak. AMC, HBO gibi devler ölmez tabii. Orası ayrı bir nokta.

Böyle bir sansür uygulamasının yapılabileceğini sanmıyorum. Halka açık TV yayını değil sonuçta. Ama ülkede faaliyet gösteren şirketler için bir şekilde denetim sağlama çabası normal.

Böyle bir şey olacağını biliyordum... Yakında internete de sansür gelir... Ülkeye çocuk muhamelesi yapıyorlar. İnsanların izlediği filmdeki küfürü de duymaya hakkı ve iradesi var, +18 sahnesini de izlemeye hakkı var. Böyle bir şey olursa insanlar alt yazılı izlemeye yönelir. Bir şey değiştirmez orası da ayrı mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…