Netflix'e Sansür

Blackjamm haklı.

VPN ile erişim söz konusu fakat bu çoğu zaman sağlıklı bir seçim olmaz.

Premium tarifelerde bile yüksek seviye dalgalanmalar yaşanabiliyor.

Yani erişim imkanımızın olmasına bir müjde gibi bakmamalıyız, bize bu eforu sarf ettiren RTÜK'ü kınamalıyız.

Adım atması için toplanmaya üşenir bu millet.
O zaman yapacak bir şey yok, kimsenin şikayet etme hakkıda yok. Tepkini sadece internetten gösterirsen hiç bir şey kazanamazsın. RTÜK düşündüğünüz kadar güçlü değil. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ne hakla Netflix'e karışabilir? Ben tek başıma müracaat edersem kimse beni önemsemez ama 1000 kişi 10.000 kişi aynı anda kapılara dayanırsak, nereye kadar engelleyecekler? Yetişkin insanlar olarak, bilincimizle program satın almışız, hiç kimse bu hakkı elimizden alamaz, ki hangi mazeretle alıyorlar orası ayrı tabii. Bu düşündüğünüz kadar büyük bir problem değil, her çıkan karara peki deyip boyun eğmemiz imkansız, demokrasiye aykırı başta. O yüzden ağlamayı kesip işe koyulmazsak bunlar daha başlangıç, her türlü içeriğe sansür gelecek, YouTube'dan sonra Twitter belki nereden bileceğiz?

Hiç kullanmadım o platformu fakat bazı kendini ''denetleyici kurum'' olarak gören 4 duvar arasında bütün gün boş boş oturarak çalışan kişilerin bu sansür kararını vermeleri aşırı saçma.

+18 ibaresi boşuna konmuyor. Bazı içerikleri anlayanlar izlemeli. Yetişkinler yani.

Sansür yapıyorsalar mozaik kullanmasınlar bari.

Change.org'tan bir kampanya başlatsak iyi olacak.

Üşengeçlik kısmı burada başlıyor maalesef, mahkemeyle daha önce hiç işim olmadı. Forumda bu işleri bilen biri var mıdır acaba.

Netflix Türkiye kütüphanesinin işi bitti sayılır artık.
Yerel abonelik servislerinden Digitürk Spor Extra paketi ve 3 aylık ücretsiz promo veren Filbox dışında doğru düzgün bir şey kullanmıyorum. Filbox'a da arada Discovery kanalları için bakıyorum. Promo bittiğinde ona da devam etmeyeceğim.
Netflix konusunda, Premium VPN hizmetleri kullanırsanız sorun çıkacağını zannetmiyorum. Ben her içeriğe ulaşıyorum. Sadece Netflix'te değil, Showtime, DirecTV Now, HBO, BBC iPlayer kısacası US ve UK içeriklerine. Netflix'te Avustralya ve Kanada içeriklerine'de ulaşıp izleyebiliyorum. Hız dalgalanması'da pek olmuyor. Avustralya üzerinden bağlandığımda bile 1080p görüntü kalitesi alıyorum.
Netflix çoğu kişi için yeterli. Benim kullandığım servisler baya abartılı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…