Netflix'te kült yapımlar yok

Ebubekir U

Centipat
Daha fazla  
Netflix uyeliği aldım birkaç saat önce ancak matrix gib interstaller gibi yıllardır Netflix'te olan yapımlar bende yok. 18 yaşımın üstündeyim ama sadece ya IMDb puanı düşük yapımlaer ya da saçma sapan Türk filmleri var.

Matrix ve Interstellar, Netflix'te değil TV+ ve Apple TV'de mevcut.

Netflix uyeliği aldım birkaç saat önce ancak matrix gib interstaller gibi yıllardır Netflix'te olan yapımlar bende yok. 18 yaşımın üstündeyim ama sadece ya IMDb puanı düşük yapımlaer ya da saçma sapan Türk filmleri var.

Onu ilk defa duydum ama keşke Netflix almasaydın o parayı vereceğine git 30 TL'ye Amazon Prime Video al içinde görüp göreceğin bütün büyük yapıtlar var film dizi her şey matrixten instell e kadar bende aynı hatayı yaptım.

Bende benzer bir şekilde sırf bir filmin NETFLIX'de olduğunu düşünerek 4K paketini satın almıştım. Aynı bu sebepten iade isteği attım ve iade oldu. Gerçekten çok can sıkıcı bazı filmler hiçbir platformda yok. Maalesef insanı denizlere açılmaya itiyor.

Knka bu filmler pahalı filmler. Adamlar kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Netflix kendi rezil film ve dizilerinden başkasına para harcamak istemiyor. Onlarca da platform var. Matrix mesela TV+'ya verildiğinde aynı anda Netflix'e verilmiyor. Bu da süreci daha da uzatıyor.

Kanka bu filmler pahalı filmler. Adamlar kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Netflix kendi rezil film ve dizilerinden başkasına para harcamak istemiyor. Onlarca da platform var. Matrix mesela TV+'ya verildiğinde aynı anda Netflix'e verilmiyor. Bu da süreci daha da uzatıyor.

Evet The Walking Dead dede böyle bir şey oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı