Netflix’ten Hesap Paylaşmanın Sonunu Getirecek Hamle

Farkındayım ama film izlemek bir gereklilik kültürsel.

Onlarda bizden çalıyor aslında bir bakıma ekonomi iyi olsa da korsan hiçbir şey kullanmasak.

Yani korsan hiçbir şey kullanmamamız lazım olması gereken bu ama tabii ülkede çokça yapılıyor bende yaptım yapacağım belki ilerleyen zamanlarda inkar etmiyorum ama bu gerçeğide inkar etmeyeceğim.

Hiç sanmıyorum özellikle son yaptıkları tam bir faciaydı.

Rings of Power ortalama bir diziydi House of Dragon'un altında kaldı fakat son bölüm yılın en iyi dizi bölümüydü diyebilirim ellerindeki kaynak en büyük fantastik evrene ait gelecek sezonlarda tarihin en iyi dizisi olma yönünde çalışacaklarına inanıyorum.

Rings of Power ortalama bir diziydi House of Dragon'un altında kaldı fakat son bölüm yılın en iyi dizi bölümüydü diyebilirim ellerindeki kaynak en büyük fantastik evrene ait gelecek sezonlarda tarihin en iyi dizisi olma yönünde çalışacaklarına inanıyorum.
Son bölüm gerçekten çok iyiyse izlemek isterim çünkü sadece 3 bölüm dayanabildim. Ayrıca şuan prime içerikleri bana çok yetersiz geliyor Türkiye için. Evet fiyat çok iyi ama yetersiz geliyor keşke 40 TL civarında olsada içerik yeterli olsa olanlarda pek beğenebildiğimi söyleyemem.

Son bölüm gerçekten çok iyiyse izlemek isterim çünkü sadece 3 bölüm dayanabildim. Ayrıca şu an Prime içerikleri bana çok yetersiz geliyor Türkiye için. Evet fiyat çok iyi ama yetersiz geliyor keşke 40 TL civarında olsa da içerik yeterli olsa olanlarda pek beğenebildiğimi söyleyemem.

Fiyat performansı iyi eğer bu evrene hasta olmasam bende en fazla 4 bölüm dayanırdım fakat son 3 bölüm üstüne koyarak ilerledi.

11 yıllık TWD dizisine bile para istiyorlarsa bunları savunamazsın, yıllarca insanlar korsan izlediler bunları ne oldu hani? Böyle ben korsan desteklemiyorum deyip kendini rahat hissetmeye çalıştırmayın komik duruyor. Kullanmıyorsan korsan tebrikler çok iyi bir insan oldun ama başkalarının ne yaptığı seni ilgilendirmez.
Hocam siz ne diyorsunuz Allah aşkına? Ben korsan kullanmayın demedim kimseye. Aksine Netflix'in yasağının etrafından dolanılabileceğini söyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı