Netflix’ten Hesap Paylaşmanın Sonunu Getirecek Hamle

Farkındayım ama film izlemek bir gereklilik kültürsel.

Onlarda bizden çalıyor aslında bir bakıma ekonomi iyi olsa da korsan hiçbir şey kullanmasak.

Yani korsan hiçbir şey kullanmamamız lazım olması gereken bu ama tabii ülkede çokça yapılıyor bende yaptım yapacağım belki ilerleyen zamanlarda inkar etmiyorum ama bu gerçeğide inkar etmeyeceğim.

Amazon Prime Video 3 yıl içerisinde dizi film izleme platformlarını ezip piyasadan silecek.

Hiç sanmıyorum özellikle son yaptıkları tam bir faciaydı.

Rings of Power ortalama bir diziydi House of Dragon'un altında kaldı fakat son bölüm yılın en iyi dizi bölümüydü diyebilirim ellerindeki kaynak en büyük fantastik evrene ait gelecek sezonlarda tarihin en iyi dizisi olma yönünde çalışacaklarına inanıyorum.

Son bölüm gerçekten çok iyiyse izlemek isterim çünkü sadece 3 bölüm dayanabildim. Ayrıca şuan prime içerikleri bana çok yetersiz geliyor Türkiye için. Evet fiyat çok iyi ama yetersiz geliyor keşke 40 TL civarında olsada içerik yeterli olsa olanlarda pek beğenebildiğimi söyleyemem.

Prime adamdır 4TL ile bütün arkadaşlarıma verdim hesabi
Fallout 76 verdi bir de.

Fiyat performansı iyi eğer bu evrene hasta olmasam bende en fazla 4 bölüm dayanırdım fakat son 3 bölüm üstüne koyarak ilerledi.

Hocam siz ne diyorsunuz Allah aşkına? Ben korsan kullanmayın demedim kimseye. Aksine Netflix'in yasağının etrafından dolanılabileceğini söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…