Netgsm çekim gücü nasıl?

efehanyildiz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, Netgsm'den mobil hat almayı düşünüyorum. Fiyatları çok uygun. Eğer memnun kalırsam aile evine ev interneti hizmeti de alacağım. Twitter'da çok fazla memnun kişi gördüm ama sizin de görüşlerinizi almak isterim. Linkini aşağıda bırakıyorum tarife fiyatlarının.

Açıkçası benim de geçemyi düşündüğüm operatördür. Çoğunlukla Turkcell'in baz istasyonlarını kullanıyorlar ama Turkcell'den az biraz düşük hız aldığını biliyorum.

netgsm.JPG

Bu kısım çok önemli duruyor. Sonra pişman olmayın.

Yani bu her yerde böyle diye biliyorum fakat bilmeyenler için faydalı tabi.
Bende her telekom şirketinde var diye biliyorum
Bankaların onay mesajları her operatör için aynı durumda değil. Bazı bankaların onay mesajının gelmediği belirtilmiş. Yurtdışı telefonlarda verilen sürede hat kullanma aktif değil. Vowifi çok önemli bir özellik. Facetime ve imessage çalışmıyor.

Eki Görüntüle 2321646
Bu kısım çok önemli duruyor. Sonra pişman olmayın.

Yurt dışı S23u ile kullanıyorum bir sorunu yok. Az önce 149₺ faturamı ödedim 20GB internetli paket. İki hat kullanıyor biri Türk Telekom diğeri netgsm. Türk Telekom'un şebekesinin olmadığı her yerde çekiyor netgsm, kesinlikle öneririm.

Bankaların onay mesajları her operatör için aynı durumda değil. Bazı bankaların onay mesajının gelmediği belirtilmiş. Yurt dışı telefonlarda verilen sürede hat kullanma aktif değil. VoWiFi çok önemli bir özellik. FaceTime ve iMessage çalışmıyor.

Şunu da eklemek isterim her bankada geliyor neredeyse yani aktif olarak en popüler bütün bankalar bende var öyle tosunbank tarzı şeyleri bilmiyorum. Yurt dışı cihazlardada kullanılabiliyor SIM kartı oradaki bilgi yanlış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı