Netgsm geçmeyi düşünüyorum ama internet sitelerinde faturalı vardı, faturasız hatları var mıdır?
Turk Telekom'dan bile pahalıymış bu nasıl oluyorsaBİMCELL'e geç ucuz istiyorsan, Türk Telekom altyapısını kullanıyor. NetGSM de TurkCell'inkini kullanıyordu ama papaz olmuşlar.
BİMcell
BİMcell kalitesiyle Åimdi en uygun fiyata konuÅacak ve sadece konuÅtuÄunuz kadar ödeyeceksiniz.www.bimcell.com.tr
Şu an en uygun tarifeler. TT. Alt yapısındaki Pttcell'de bölgenizde Türk Telekom çekiyorsa tavsiye ederim.
Diğer: PTTCell cazip tarifeler (1-30 Kasım arası) indirim
https://pttcell.com.tr/pttcelli-olmak-isteyenler/faturali-teklifler/www.technopat.net
Hocam bölgesel olarak çok fark ediyor. Ben memnunum. Çevrenide Türk Telekom kullanan birine çekiyor mu diye sorsanız daha iyi olur.Hocam siz memnun musunuz Ankara'dayım çekermi sizce.
ikiside aynı değilmiBİMCELL Sürekli Sistem yok deyip gönderirler Pttcell gec
Çekim gücü olarak evet. Fiyat ve kampanyalar olarak farklı. Bim çalışanları ilgisiz ptt çalışanları bilgisiz bana kalirsa. Hakkını yemiyim ben bimcell başvurusu yaparken gittiğim bim mazeret üretmeden yapmişti. Bim yorumumu okuduğum yorumlara göre yapiyorum.ikiside aynı değilmi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.