Netgsm fiber ev interneti kampanya bitince çok zamlanıyor mu?

asliara

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba.

Peşin ödediğim TurkNet ile sözleşmem, Mayıs sonu bitecek.
Netgsm'in de bir kampanyasi var. Aylık 300 fiber internet (+60 lira modem) ama Haziran sonuna dek fiyat garantili. Yani ben ancak 1 ay yararlanabileceğim.

Muhtemelen daha önce de böyle sabit fiyat kampanyaları olmuştur. Acaba kampanya bitince, ne kadar zam yaptılar?

Sadece bizzat deneyimleyen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Ayrıca kampanya kodu (40 lira indirim) paylaşmayınız.

Kampanya kodu iletilen mesajların güvenilirliği şüpheli olduğundan, gelen mesajları sildirtmek durumunda kalacağım.

Son düzenleme:
Her sene Haziran gibi Türk Telekom firmaların kendisine ödediği altyapı kirası olarak da bilinen port ücretine zam yapar. Bu zamlar geçen senelerde yanlış hatırlamıyorsam %40-50 civarındaydı. Tabi başka maaliyetler de başka oranlarda değişiyor. Her firma da er ya da geç bunu fiyatına yansıtmak zorunda kalır. Benim tavsiyem peşin ödemeniz bitince 3-4-6 ay sabit fiyat garantisi veren firmalara geçmeniz yönünde olur.

Sakın geçmeyin 5 6 gündür herkese kısıtlama yaptılar yakında comnet gibi patlayacak
Sözleşmem (peşin ödediğim Turknet faturası) Mayıs sonuna doğru bitiyor. O yüzden henüz bir yere başvuramadım.

Comnet gibi olursa çok kötü. Neden kısıtlama yapıyorlarmış acaba?

Zaten ben konu açtıktan sonra kampanyaya 30 lira da zam gelmiş. Belki daha da gelir.

Sözleşmem (peşin ödediğim TurkNet faturası) Mayıs sonuna doğru bitiyor. O yüzden henüz bir yere başvuramadım.

Comnet gibi olursa çok kötü. Neden kısıtlama yapıyorlarmış acaba?

Zaten ben konu açtıktan sonra kampanyaya 30 lira da zam gelmiş. Belki daha da gelir.

6 7 gündür saat akşam 8'den sonra hız aşırı düşüyor müşteri hizmetleri klasik yanıtlar veriyor.

6 7 gündür saat akşam 8'den sonra hız aşırı düşüyor müşteri hizmetleri klasik yanıtlar veriyor.
Ben NetGsm mobil hatta sahibim. Memnunum ama Müşteri Hizmetleri'ni arayınca çok çok uzun süre bekleniyor. Net hizmeti için de durum aynı mı?

Akşam 8 zaten insanın daha çok kullandığı bir zaman dilimi. İyi olmamış. Umarım hallederler.

Ben netgsm mobil hatta sahibim. Memnunum ama müşteri Hizmetleri'ni arayınca çok çok uzun süre bekleniyor. Net hizmeti için de durum aynı mı?

Akşam 8 zaten insanın daha çok kullandığı bir zaman dilimi. İyi olmamış. Umarım hallederler.

Hocam akşam 8'den sonra herkesin hızı düşürüldüğü için arayan çok oluyor 15 kişi falan sırada oluyor sakın ama sakın ev interneti için netgsmi tercih etmeyin bugün Kablonet'e geçiş yaptım kurtuldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı