Netgsm geçiş süreci

Peşin almıyorlar. Güncel fatura bu ayki için. Eylülün sonunda ödenmesi lazım. 3 TL i ödediyseniz şu an fatura kalmaması lazım.

Peşin almıyorlar. Güncel fatura bu ayki için. Eylülün sonunda ödenmesi lazım. 3 TL i ödediyseniz şu an fatura kalmaması lazım.
Peşinden kastım yani bu Eylül1-Ekim1 arası olacak fatura değil mi?

3 TL yok oldu =) Hiçbir yerde görünmüyor artık. Oluşan fatura da yok. Ödeme ekranına da düşmedi.Bakalım belki oluştururlar.

Sistemlerine alışana dek şimdi kafam karıştı.Bir dahaki ay herşey netleşmiş ve rahat olur.

Telefondan bakıyorum ben, bir sorunla karşılaşmadım. Bugün yenilenme tarihi olduğundan birbirine girmiştir.

Merhaba bende 2. hat olarak kullanmayı düşünüyorum ama yurt dışı cihazlarda kullanılmıyor diyorlar benim telefon dirençli acaba olur mu bir bilgin var mı?

QNB Finansbank kullanan var mı bu hattı kullanıp da?

IMEI atılmış cihazlarda sorun olmuyordu galiba.
Merhaba bende 2. hat olarak kullanmayı düşünüyorum ama yurt dışı cihazlarda kullanılmıyor diyorlar benim telefon dirençli acaba olur mu bir bilgin var mı?
info@netgsm.com.tr mail adreslerine sorduklarımı, birkaç saat sonra cevaplamışlardı. Bilginiz olsun.

Ama uygulama içinden açtığım talepler, biri hariç hala bekliyor.

Telefondan bakıyorum ben, bir sorunla karşılaşmadım. Bugün yenilenme tarihi olduğundan birbirine girmiştir.
3 lira 3 gündür geri geldi ödenmemiş borç olarak.

Ben bankadan oo talimatı tanımlattım ve oraya da düşmedi henüz

Ama sms ya da mail ile fatura gelmedi. Acaba sonradan mı geliyor? Bir de keşke yanında son ödeme şu diye yazsalarmış.

Son düzenleme:
Fatura paket yenilendikten sonra geliyor mail olarakta geliyordu bana en geç ayın 10 veya 15'i olmadan gelir.

Son ödeme tarihi her ayın 20 si size mesajımda belirtmiştim zaten. Otomatik ödemenin çalışma mantığını zaten bilirsiniz faturanız en son gün ödenir yani otomatik ödeme verdiyseniz tahminen 20sinde ödenir. Ben kendim elimle ödüyorum şahsen otomatik ödemeye çok güvenemiyorum. Faturayada program üzerinden erişebiliyorsunuz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…