Hocam ben sadece internet olarak kullanacağım interneti nasıl?
Hocam ayın 11'inde sabah saatlerinde aktif olacak hattım eğer beklerseniz yazarım birkaç gin sonra.
Hocam ben sadece internet olarak kullanacağım interneti nasıl?
Bazı arkadaşlar sebepsiz bir şekilde aşırı alıngan olabiliyorlar, sanki küfür etmişim gibi tepkiler verebiliyorlar. O yüzden "güzel kardeşim" gibi hitaplarda artık bulunmayacağım. Sorunuza gelecek olursak bölgenizde Türkcell ile aldığınız hız kadar hız alırsınız. Yani interneti gayet güzel.Hocam ben sadece internet olarak kullanacağım interneti nasıl?
Size gelecek olursam size sadece VODAFONE kendi sitesinde yayınlamış olduğu metinden kısa bir kesit alıntılamak istiyorum "Peki operatör değişikliği kaç ayda bir yapılır? Yeni hat aldıktan sonra operatör yöntemi ile operatör değişikliği gerçekleştirmek için son numara taşıma işleminizin üzerinden en az 90 gün (3 ay) sürenin geçmiş olması gerekir. Eğer son 3 ay içerisinde numaranızı bir operatörden başka bir operatöre taşıdıysanız yeni bir operatör değişikliği yapmak için 90 günlük sürenin dolmasını beklemeniz gerekmektedir."Öncelikle nereden kardeşin olduğumu bilmiyorum ama bu kuralları incelemek için sana imzalatılan 1000 satırlık kullanıcı sözleşmesine bakmalısın. Veya en altta kurcalaya kurcalaya bulacağın bir yere. O kadar kullanışlı ve bilindik bir sitesi yok, zaten toplam üye sayıları ve yeni kurulmuş olmaları ortada.
Bilmediğin şuradan belli o dediğin devlet kanunu 3 ay değil 1 ay ve sadece Türk Telekom'da geçerli. Nereden biliyorsun diye sorma hepsi denendi, tasdiklendi. Ayrı bir altyapıyı kullanan şirkete taahhüdün yoksa istediğin an geçebilirsin. Netgsm Turkcell'in altyapısını kullanıyor deme o da öyle değil ben sana anlatayım. Turkcell ve Vodafone dışındaki her şirket BTK iznini Türk Telekom'dan alıyor. O yüzden diğer firmalardan geçerken 1 ay dolmadan sadece Turkcell veya Vodafone tercih edilebilir. Başvuruldu, tasdik edildi.
Benim gibi kaç kişi var böyle pişman olan Ekşi'ye, Google'a bakarsan görürsün. Burada partizanlık yapacaksın diye artılarını ve eksilerini anlatmaya çalışan insana bilmişlik taslıyorsun. Sanki yaşanmamış bir olayı anlatıyorum. Her şey ortada. 21. yüzyılda hangi bankayı kullanabileceğimizi söyleyen bir GSM şirketi için fazla bile konuştum bence.
Bazı arkadaşlar sebepsiz bir şekilde aşırı alıngan olabiliyorlar, sanki küfür etmişim gibi tepkiler verebiliyorlar. O yüzden "güzel kardeşim" gibi hitaplarda artık bulunmayacağım. Sorunuza gelecek olursak bölgenizde Turkcell ile aldığınız hız kadar hız alırsınız. Yani interneti gayet güzel.
Size gelecek olursam size sadece Vodafone kendi sitesinde yayınlamış olduğu metinden kısa bir kesit alıntılamak istiyorum "peki operatör değişikliği kaç ayda bir yapılır? yeni hat aldıktan sonra operatör yöntemi ile operatör değişikliği gerçekleştirmek için son numara taşıma işleminizin üzerinden en az 90 gün (3 ay) sürenin geçmiş olması gerekir. Eğer son 3 ay içerisinde numaranızı bir operatörden başka bir operatöre taşıdıysanız yeni bir operatör değişikliği yapmak için 90 günlük sürenin dolmasını beklemeniz gerekmektedir."
Aynı şekilde Turkcell sitesinde de paylaşılan bir yazıdan kesit palyaşmak isterim. "taşıma talebi bulunan numaraya ait ilk abonelik sözleşmesi ya da geri verme işlemi üzerinden minimum 90 gün geçmesi gerekmektedir."
"en altta kurcalaya kurcalaya bulacağın bir yer" demişsin. Senin yükümlülüğün zaten o en alttaki yazıları okumak, hadi diyelim okumaya üşendin ve sitesini incelemedin forumları da mı okumadın? Sen direkt araştırma yapmadan mı aldın? O zaman burada firmaya suç atamazsınız çünkü bu sorun sizde. Firma kendi sitesinde paylaşmış saklamamış, ek olarak kullanıcılarda bütün forumlarda, gruplarda bu durumdan bahsetmiş.
Bir de partizanlık demişsin ben burada partizanlık yapmıyorum. İnsanların sırf VoLTE özelliği için 2 katı ücret ödememeleri için bilgilendirme yapıyorum sizin gibi firmayı karalamyorum ki yine adamlar hiçbir zaman VoLTE olmayacak, bankalar böyle kalacak demiyorlar. Banka sorunlarını çözüyoruz bankalar süreci yavaşlatıyor diyorlar, VoLTE özelliğini de zamanla ekleyeceğiz diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.