Netgsm geçiş süreci

Payfix'ten sms gelmiyor, ses kalitesi berbat, internet hızı mükemmel, mobil uygulaması sınıfta kaldı, büyük ihtimalle sms gelmeyen birçok yer olacak çünkü çok servis kullanıyorum. Artı eksi tablosu yaptığımda direk Turkcell'e geçme kararı aldım. 410 TL'ye Aynen Favorim 25 GB paketine geçiş sağladım. NetGSM benim için sınıfta kaldı, gelişmesi gerekiyor. İnternet hızı gayet tatmin ettiği için 4.5G modem + İnternet paketleri müthiş ikili olur. Onun dışında alınmaz gibi duruyor.

Sadece payfixten sms gelmiyor diye mi türkcell'e geçiş yaptınız? Ses kaliteside berbat falan değil emin olun hiç bir farkı yok tamamiyle ön yargı diyebilirim. Çoğu banka ve ödeme hizmetlerinin sms sorunları çözüldü çok az sayılı operatör ve ödeme hizmeti kaldı ki payfix gibi, paycell gibi onlarda emin olun tamamlanmasına az kaldı.

Şahsi fikrim aynı fiyata NETGSM üzerinden 50GB paket alabilmek varken başka sağlayıcıyı tercih etmem.

Dostum sen benim tecrübelerimi tecrübe edemezsin ki. İki operatörü karşılaştırdığımda ses kalitesi benim için berbat kaldı. Bu ön yargı değil tecrübe. Sadece payfixten sms gelmediği için değil, bu uygulamada gelmiyorsa ileride bana sıkıntı çıkartacağı için geçiş yaptım Turkcell'e. Entegrasyonlar tamamlanırsa 1 yıl sonra tekrar şans veririz.

Merhabalar.

Babamı da önceki ay NetGsm'e geçirdim. O da memnun.

Ancak birşey soracağım. Carrefour firmasına, bir kampanya için sms gönderiyor ve iletim raporu alamıyor. Ben de denedim, gerçekten gelmedi.

Ama başka 4 rakamlı yerlere mesaj atınca gidiyor.

Acaba bu firmaya gitmemesi gibi bir durum olabilir mi? Veya gidiyordur da, ondan mı gelmiyordur acaba?

Merhabalar, hala firmalarla anlaşma yapılıyor o yüzden sms gelmemiş olabilir. Bir kaç ay içinde düzeltirler siz haber verin bilgileri olsun.

Merhabalar, hala firmalarla anlaşma yapılıyor o yüzden sms gelmemiş olabilir. Bir kaç ay içinde düzeltirler siz haber verin bilgileri olsun.
Ben sanki sadece bankalarda sorun var gibi anlamıştım. Kendim başka firmalarla hiç sorun yaşamadım. (uçak, alışveriş siteleri vs). Demek olabiliyormuş. Teşekkürler.

Ben sanki sadece bankalarda sorun var gibi anlamıştım. Kendim başka firmalarla hiç sorun yaşamadım. (uçak, alışveriş siteleri vs). Demek olabiliyormuş. Teşekkürler.

Papara, paycell, tosla gibi uygulamalarda sorunlar yaşanabiliyor, onun dışında twitter, google vs gibi sitelerde de sorunlar yaşanabiliyor ama büyük çoğunluğunu düzelttiler.

Papara, paycell, tosla gibi uygulamalarda sorunlar yaşanabiliyor, onun dışında twitter, google vs gibi sitelerde de sorunlar yaşanabiliyor ama büyük çoğunluğunu düzelttiler.
Bugün de Karaca mağazasından mesaj gelmedi. Kasada kod lazımdı ama annem yanımdaydı, onun hattını verdim.

Valla herkes ne derse desin, Allah NetGsm'den razı olsun bence..

Ucuza paket alıyorum, sorunsuz konuşuyorum. Mobil veri hızım gayet yüksek.

Mağazlardan Sms de gelmeyiversin =)) Bir şekilde birinin telefonunu verip halledebiliyoruz. Ama sırf bunun için, kaç katı fatura ödemeye hiç ihtiyacım yok şahsen =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…