Netgsm geçiş süreci

Hocam her firma için şikayetler var. Bölgenizde Türk Telekom iyi çekiyorsa kaçırmayın. Netgsm konu hakkinda açıklama dahi yapmiyor. Gidişat hakkinda bilgi verip güven vermesi gerikirdi benim gözümde. Ben geçen ay mevcut müşterilerin hatlari kesilir diye annemi pttcell'e tasimistik. Biraz acele etmişim ama olsun.

Evet o kampanyayı da gönderdim ama zamanında hareket edemediler. Bunu da göndereyim bakalım. Teşekkürler.

NetGsm konusunda çok haklısınız. Zaten ben geçişlerin olacağına da inanmıyorum. Utançlarından susuyorlar herhalde, kabul edemediler yani.

Mevcut abonelerle ve diğerleri kadar zam yapmadan devam ederse, öpüp başıma koyma modundayım sadece =)

Yeni abone alımı olmazsa mevcut müşteriler yavaş yavaş sağa sola gider. Müsteri sayısı azalirsada silinir giderler.

Yeni abone alımı olmazsa mevcut müşteriler yavaş yavaş sağa sola gider. Müsteri sayısı azalirsada silinir giderler.
Evet bana da aynı böyle olacak gibi geliyor. Belki bir yerle anlaşıp, bizi orada uygun bir kampanyaya sokabilirler diye umuyorum.

Ve insanlar; bu ne zaman olacak diye de endişeli, haliyle kaçıyor.

Yani sırf geçiş değil, kalış konusunda da belirsizlik var ve konuşmalılardı..

Benim kenarda duran hattım olduğundan, çok ucuz diye sonuna dek tutarım gibi planlıyorum.

Babamın kullandığı ve benim adıma olan hat da zamlı hali ile 87 lira. 500 dk ve 2Gb idi galiba. Zaten evdeki wifi'ı sömürdüğünden, bu paket ona yetiyor. Ama tabi şu son yolladığınız kampanya ile, belki o düşünebilir. Arada az fark kalmış.

Ben de Ankara'dayım 4-5 aydır netgsm kullanıyorum bayağı memnunum.

Bir de aklıma şu geldi. Belki de toplantılar yapıp sonunda Gsm hiznetine son verdik diyecek olabilirler. Bu yüzden bir açıklama yapmıyor olabilirler. Çünkü bu kararı bi anda alamazlar. Uzun uzun hesap yapıp karar toplantıları vs derken, susmaları ancak böyle açıklanır gibi geliyor.

Ben de Ankara'dayım 4-5 aydır netgsm kullanıyorum bayağı memnunum.
Biz de İstanbul'da ve hala memnunuz ama hizmeti bozularlar varmış.

Bu geçmişte vestelcell'de olmuştu ama zaten vestelcell tt hizmetiydi. Umarım hizmete son vermezler. Bu kadar az abonesi ile bile piyasayı etkilemişken son vermeleri müşteri için iyi olmaz.

Bu geçmişte vestelcell'de olmuştu ama zaten vestelcell tt hizmetiydi. Umarım hizmete son vermezler. Bu kadar az abonesi ile bile piyasayı etkilemişken son vermeleri müşteri için iyi olmaz.
Vestel'de güzel bir tarife önerdiler miydi peki?

Bunlar da giderse, kimse bu işe girmez korkudan. Biz de 3 çete arası sömürülmeye mahkum kalırız iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…