Netgsm geçiş süreci

Muhtemelen mevcut müşteri sayilir. Şuan webde yok ya bayilere özel yada henüz online açilmadı.
Teşekkürler.

Bu arada başka platformdakilere de baktım yine, NetGsm konusunda.

Genel olarak hala aynı görüşteler.

Benim gibi çok düşük paketlerde olanlar NetGsm ile devam edeceğini söylemiş. Ama yüksek paketler de, farkı kalmadı diyerek kendine başka yer arayışına girmiş ya da çoktan kaçmış.

Ben tabi az abone ile de olsa ne kadar kar ederler vs bilemem ama ben en düşük paketin yarısını hatta bazen 1/4'ini bile geçmiyorum. Eğer benim harcamama göre masrafları artıyor ise, benim gibilerden kar ediyorlardır hala.

Ama çok azalırsak herhalde genel giderlerden yine biter bu iş gibi.

İstanbul Bölge'den sorumlu biri vardı sosyal medyada. Ona tekrar bir sorayım. Tabi bu sefer cevap yazarsa..

Güncelleme:

1) Vodafone'da da yeni kampanyalar başlamış sanırım. 10GB 1000Dk 143.

2) Bu da Yıldızlı TT kampanya detayı. (Bimcell konusunu araştırırken gördüm. O konuda bilgi yok. Herhalde gerek bile görmediler o da TT diye.)
  • 07.08.2023 tarihi itibarıyla tarifelere kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 31,08 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Son düzenleme:
@asliara Evet vodafonede kampanya yapmış. Bir günde hepsi kampanya yaptı. Netgsm bitmiştir diyebiliriz.
Bu NetGsm kendi kötü olmasın diye, kalan abonelerin kendiliğinden kaçmasını bekliyor olabilir mi? =)

Daha az kişiye laf anlatmak zorunda kalırlar, çaktırmadan kapanırlar belki.

Bu kadar zaman mevcut abonelerin gidişine ses etmemesi bana tuhaf gelmeye başladı iyice.

Güncel

@Teknoyms Diğer şebekelerle görüşülüyormuş şeklinde bilgi geldi.

@asliara Evet vodafonede kampanya yapmış. Bir günde hepsi kampanya yaptı. Netgsm bitmiştir diyebiliriz.
Konuyu canlandıralım dedim =)

Neredeyse 2 ay olacak. Bu süreçte bildiğim kadarıyla açıklama yapılmadı ve işlemler de yeni abonelere kapalı haliyle duruyor.

Biz evdeki 2 hat ile hala NetGsm'deyiz. Bir sıkıntı yaşamadık. Bir daha zam da görmedik.

Kalanlarla, en azından bir süre devam edecekler sanırım.

Son düzenleme:
Son zamanlarda takip edemiyorum ama umarım abone alımına başlarlar. Rekabet müşteri için iyidir.

Biz evde 2 kişi kullanmaya devam ediyoruz, kapanma gibi bir durumu var mı yok mu hiç fikrim yok. Ne durumda bilemiyorum ama umarım devam ederler en azından Turkcell' e inat haha

Malesef ki mevcut şartlar altında kalmak istemediğimden hattımı tekrardan Türkcell'e taşıdım. Hala daha kendilerini geliştirmemek için inat ediyorlar, aylar oldu hiç bir gelişme yok ne bir VoLTE ne SMS sorunu hala bazı bankalarla entegrasyonu halletmediler aylardır yeni banka listeye eklenmedi.

Ben artık o kalan sorunları düzelteceklerini zannetmiyorum. Eğer yeniden mobil abone alımı olursa o ayrı. Ama mevcutlar için, artık hiçbir konuda yatırım yapacaklarını beklemiyorum.

Ben de arayanıbil servisi ve evdekilerin hattı için İşbankası ile otomatik ödeme entegrasyonu bekliyordum. Ama artık umudum yok.

Koskoca şirketler bu işe el atmıyorken ufak bir şirketin el atmasıda bir garipti. Ufak diyorum cünkü sadece bir ofis çalışan. Pazara daha büyük oyunucların el atması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…