Netgsm geçiş süreci

Koskoca şirketler bu işe el atmıyorken ufak bir şirketin el atmasıda bir garipti. Ufak diyorum cünkü sadece bir ofis çalışan. Pazara daha büyük oyunucların el atması gerekiyor.
Bu faciadan sonra, diğerleri de el atmaz sanıyorum. Tekelleşmeye, kendi zararına görmedikçe dur diyen yok. Yaptırım yok.

Evdeki 2 hat ile, artık NetGsm kapanana dek kalırız. Ama kullandığımız düşük netli tarifelerde de anormal zamlar yaparsa, o zaman mecbur biz de gideceğiz.

Neticede şu anda abone sayılarında sürekli azalma oluyordur. Maliyetleri de kalanlara bölmek isteyeceklerdir. O yüzden bir gün er geç bitecek bu iş gibi geliyor.

Ama verilen hizmette yani hatta sorun yaşamıyoruz.

Rekabet ortamı halk için iyidir, demek ki oluşmamalı diyorlar sağ olsunlar. Turkcell' in yaptığı yanına nasıl kâr kaldı aklım almıyor, biz de evde 2 kişi kullanıyoruz hiç problem yok ama gelişmeleri zor olacak sanırım.

Aynen, isteyenin istediği gibi davrandığını gördük. Tekelleşme birilerine yarıyor belli ki. Yoksa yer yerinden oynardı.

Artık siz de bizim gibi, netgsm kapanana dek kalıcısınız sanırım.

Aynen, isteyenin istediği gibi davrandığını gördük. Tekelleşme birilerine yarıyor belli ki. Yoksa yer yerinden oynardı.

Artık siz de bizim gibi, netgsm kapanana dek kalıcısınız sanırım.
Bunu mantıksız buluyorum, şimdi taahhütlü bir firmaya geçip kendinizi en azından 1 yıl sabit fiyata alarak garantiye alabilirsiniz. Sonuç olarak fiyatlar aynı.

Bunu mantıksız buluyorum, şimdi taahhütlü bir firmaya geçip kendinizi en azından 1 yıl sabit fiyata alarak garantiye alabilirsiniz. Sonuç olarak fiyatlar aynı.
Ben 15 GB 250 TL ödüyorum, aynı fiyata olduğunu sanmıyorum. 300 en kötü yani.

Benim durumum için çok mantıklı. Normalde zaten arada arama hakkı almak dışında, telefona (faturasızdaydım) paket almıyordum. Aylık 30-40gibi komik rakamlarla aylardır 3lü paket alıyorum. Normalde hiçbir yerde 1 paketi bile alamazsınız o fiyata. Yani fiyatlar aynı değil.

Hep dediğim gibi, küçük paketler için NetGsm en ucuzu ama herhalde zamlar, büyük paketleri 2 katına dek çıkartmış. Kaçanlar o yüzden kaçtı genelde.

Benim gibi paketi olanlar da, sonuna dek devam ediyor.

Evdeki diğer paket de 500 dk 2Gb ve sms, o da 87 olmuştu.Hala emsalin en ucuzu. Ben de evdekilere dediğiniz kampanyaları önerdim ancak geçmek istemediler.

Selam arkadaşlar, bende Netgsm'e geçmek istiyorum şu anki hat babamın üstüne numara taşıma ile Netgsm'e geçersem sıkıntı yaşar mıyım?

Selam arkadaşlar, bende Netgsm'e geçmek istiyorum şu anki hat babamın üstüne numara taşıma ile Netgsm'e geçersem sıkıntı yaşar mıyım?
Size de selam. Geçişler Kasım ayından beri Turkcell'in yeni abonelere hizmeti hukuksuz yere kesmesi nedeniyle duraklatıldı ve sonrasında da hala bir açıklama yapılmadı. O zamanki duyuruyu ekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuanlık abone alımına kapatıldı, malum duymuşsunuzdur TÜRKCELL çok büyük bir kazık atıp NETGSM in parasını ödediği ve kiraladığı baz istasyonlarını kullanmalarına izin vermeyip insanları mağdur etmişti. NetGsm de insanlar mağdur olmaması için yeni abone alımını kapatıp eski abonelerin hizmetini sürdürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…