Netgsm geçiş süreci

Bugün itibariyle maalesef NetGSM' deki hattımı Türk Telekom'a taşıdım...
Ancak durum için NetGSM' e kırgın değilim, aksine Turkcell'e kızgınım.

Çünkü NetGSM' in içinde bulunduğu teknik zaafiyetin sebebinin Turkcell olduğu kanaatindeyim kesinlikle...

Turkcell kendisi teknik olarak Avrupada sayılı operatörlerden olsa da, NetGSM' e bu teknik altyapıyı altını olabildiğince kısarak veriyor en basit tabirle...

Malesef hocam netgsm harcadılar. Türk Telekoma online mi geçiş yaptiniz sorum olucaktı.

Malesef hocam netgsm harcadılar. Türk Telekoma online mi geçiş yaptiniz sorum olucaktı.
Yok hocam, evimin yakınındaki bir bayisinden...

Haaa... Öte yandan, kendilerine sorulunca "hayır" deseler de, bu "ocağın altını kısarak kendisinden hizmet satın alan alt operatörlere o şekilde kullandırtma" ...liğini Türk Telekom da PttCell'e falan yapıyor o da ayrı konu ya, en azından Türk Telekom"un gsm paket fiyatları Turkcell'e nazaran daha uygun...

Haklısınız lakin yeni bir GSM operatörü sektöre girdiğinde bir süre başka bir operatörün altyapısını kısmen de olsa kullanması maalesef yasal bir zorunluluk ülkemizde...

Depremde; evdeki Bimcell hat ne kadar süre kullanılamadıysa, Netgsm hat da aynı şekilde oldu bu arada. O güne özel ek bir gasp yapmadılar Allah'tan. Mobil veride de sorun yoktu.

Artık epey zaman geçti diye zam bekliyorum sadece. Onun dışında, evdeki 2 hatla biz memnun ve devam şeklindeyiz.

Ancak arada kendilerine talep açıp durumu soruyorum. Tabi ki net birşey alamıyorum.

Artık ya çok zam alana dek ya da onlar bu işi bırakana dek biz devam ederiz.

** Güncel. Neredeyse 3 ay olmuş. NetGsm'ciler döküldünüz mü?

Biz evdeki 2 hat ile aynen devam.

@Teknoyms @Fallegan @yskaplan Bir sorunum var. Acaba sizlerde X hesabı var mı ve buna Net Gsm hattınızı kaydedebilmiş miydiniz?

Son düzenleme:
Merhabalar, X hesabım var ama Netgsm e geçmeden önce kayıt olmuştum aynı numara ile. Sorun yaşıyorsanız muhtemelen NetGSM kaynaklıdır, aynısı Instagramda başıma geldi, 1 hafta sms gelmemişti. Çözümü nasıl bilemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…