Netgsm geçiş süreci

Şu an nasıl internet? 3 gün sonra kontrat bitiyorda.

Bir hız testi ekleseniz fena olmaz.

Onu da ben ekleyeyim cihaz S24 Türk Telekom ile Netgsm 2 hat kullanıyorum. 2 ekran görüntüsü de aynı konumdan.

Onu da ben ekleyeyim cihaz S24 Türk Telekom ile Netgsm 2 hat kullanıyorum. 2 ekran görüntüsü de aynı konumdan.

Hat sabah gelmişti gün içinde deneyimleme fırsatım oldu. Ses kalitesi VoLTE olmamasından dolayı berbat, aradığım kişiler direkt telefon mu değiştirdin dediler. Arkadaşın konuda yazdığı gibi biraz geç bağlanıyor aramalara, Türk Telekom hattım direkt çalmaya başlarken diğer hatta 2-3 saniyelik bir sessizlik oluyor. Taahhüdümün bitmesine 2 ay kaldı bu süre içerisinde kesin bir sonuca varıp ya numara değiştireceğim ya da 3 operatörden birini kullanacağım. Başta VoLTE olmasa da olur diyordum ama karşıdan gelen ses bile kötüleşiyor mutlaka getirmesi gerek Netgsm'in.

Dosya Ekleri

• st1.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 385
  • st2.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 381
Son düzenleme:
BimCELL'e 250 lira bayılmaktansa buna geçsem iyi olacak. Ziraat (en çok), Papara ve İşBank kartlarım var. İnternet alışverişlerimi Ziraat ve Papara ile yapıyorum. SMS doğrulamalı ödemelerde sorun olmaz umarım.

Hocam çekim kalitesi nasıl.

Hocam çekim kalitesi nasıl.
Çekim kalitesi iyi hocam speedtest' de eklemiş. Ben Vodafone'dan geçtim sürünüyormusum onu fark ettim.
Hocam NAYS uygulaması SMS leri geliyor mu anlık olarak?
Maalesef nays kullanmıyorum hocam.
Googleye Netgsm ana konu yazarsanız farklı forumlarda cevaplamışlardı.

Ziraat zaten sorunsuz olarak belirtilmiş netgsm sitesinde. Papara'da sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…