Aslında o da aklımda var ilk önce TürkNet'e geçecektim onay sms'i gelmediNetbone'a göz atmanızı öneririm.
Sakın böyle bir hataya düşme. Pop d/n yok. Peering yok. Routing belli değil, güvenli IPv4 almışlar mi o bile belli değil.
Firmanın, güvenli ipv4 aldığını bilmiyoruz, belki de daha öncesine spoof ip'e düşen ipler olabilirler. Pop d/n pop dağıtım noktasıdır. Bir firmanın pop dağıtım noktası ne kadar fazlaysa bağlı olduğun bölgeye Pingin o kadar düşer. Peering ise; sunucuya olan erişimin hızlanması. Özellikle yurtdışı firmalarına olan ulaşım hızlanıyor. Kendi serverlerinden bağlanıp, daha akıcı bir iletişim oluyor.Bilmediğimden soruyorum bu dediklerin olmasa ne oluyor ki?
4 yıldır TTNET kullanıyoruz 16Mbps 550TL olunca netgsme geçtim 260TL'ye 67Mbps alıyorum 1 aydır kullanıyorum TTNET'ten tek farkı artık oyunda ping olsa bile lag olmuyor.
Ben çok memnunum
Müşteri hizmetleri de çok iyi.
Firmanın, güvenli IPv4 aldığını bilmiyoruz, belki de daha öncesine spoof IP'e düşen IP'ler olabilirler. Pop d/n pop dağıtım noktasıdır. Bir firmanın pop dağıtım noktası ne kadar fazlaysa bağlı olduğun bölgeye pingin o kadar düşer. Peering ise; sunucuya olan erişimin hızlanması. Özellikle yurt dışı firmalarına olan ulaşım hızlanıyor. Kendi serverlerinden bağlanıp, daha akıcı bir iletişim oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.