NetGSM mağduriyeti

Ben de tavsiye etmiyorum. Bazen hücresel veri ile ilgili sorun oluyor ve mobil uygulamasında haftalık çarkı yok.

Zam yapmış adamlar büyük olasılıkla Turkcell ile bu fiyatlar üzerinden anlaşıldı

Netgsm kullanıcısıyım, bugün uygulamaya girdiğimde fiyat artışları çok ciddiydi. Nedenleri belli fakat aniden böyle bir zam görmek canımı sıktı. %70 zam çok.

Netgsm'de öbür operatörler gibi olmuş . Şu an Türk Telekom 10GB interneti faturasız 155TL'ye veriyor bana Netgsm'de ise 180-210TL.

Netgsm kullanıcısıyım, bugün uygulamaya girdiğimde fiyat artışları çok ciddiydi. Nedenleri belli fakat aniden böyle bir zam görmek canımı sıktı. %70 zam çok.

Kapatıyorum o zaman gerek yok. 68% ortalama zammış. Daha fazla da olabilirmiş mi... diğer ayın faturası gelince öğrenirmişim.

Ben diğer operatörlere bakıyorum.

Kapatıyorum o zaman gerek yok. 68% ortalama zammış. Daha fazla da olabilirmiş mi... diğer ayın faturası gelince öğrenirmişim.

Ben diğer operatörlere bakıyorum.
Fiyatlar tarife ve paket değiştirme kısmında var. Gerçekten çok berbar durumda. Ben de tepkimiz olsun 3 büyükten kurtulalım diye geçmiştim. Fakat çoğu hizmeti hâlâ eksik ve sırf fiyat avantajı için durduğum yerde o dahi kalmadı. Durumlar ne olur bilmiyorum ama şu an için tavsiye edemeyeceğim bir operatör. Şunu da söyleyeyim 3 aydır kullanıyorum nerdeyse bir sorun yaşamadım, memnundum.

Benim toplam 8 aylık deneyimime göre artık eksikliklerin yanına zamlar eklenince bir farkı kalmadı. Cio'nun Linkedin postunda dedikleri birbir gerçekleşecek gibi. Piyasaya yeni oyuncu istemiyorlar.

Benim toplam 8 aylık deneyimime göre artık eksikliklerin yanına zamlar eklenince bir farkı kalmadı. Cio'nun Linkedin postunda dedikleri birbir gerçekleşecek gibi. Piyasaya yeni oyuncu istemiyorlar.
Maalesef durumlar böyle. Ben de büyük hevesle geçmiştim ama durumlar daha kötüye gidecek gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…