Okuyabilecegin yok netgsmi ara bilgi al hocamHocam bunu detaylı okuyabileceğim bir yer var mı acaba?
Değerli abonemiz,
Kasım ayında Sanal Mobil Şebeke Hizmeti toptan data (GB) ücretimiz yaklaşık 3 katına çıkarıldığından maliyetlerimiz artmıştır. Uygun fiyatlı GSM hizmetine ulaşabilmeniz için tarife ve paket fiyatlarımızdaki artışı belirlenen bu oranın çok altında, ortalama %68 olacak şekilde artırmak zorunda kaldığımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Not: %68 artış oranı, tüm paketlerin artış oranının ortalamasıdır. Paket bazlı oran değişikliği olabilir.
Benim de diğer hattım NetGsm'de şimdilik sorun yok ama yeni taşınan aboneliklere izin verilmiyor. Fiyatları da %68 arttırmışlar.Geçmiş olsun can sıkıcı bir durum. Ben hattı doğrudan onlardan aldım problemsiz kullanıyoruz.
Netgsm kullanıcısıyım, bugün uygulamaya girdiğimde fiyat artışları çok ciddiydi. Nedenleri belli fakat aniden böyle bir zam görmek canımı sıktı. %70 zam çok.
Fiyatlar tarife ve paket değiştirme kısmında var. Gerçekten çok berbar durumda. Ben de tepkimiz olsun 3 büyükten kurtulalım diye geçmiştim. Fakat çoğu hizmeti hâlâ eksik ve sırf fiyat avantajı için durduğum yerde o dahi kalmadı. Durumlar ne olur bilmiyorum ama şu an için tavsiye edemeyeceğim bir operatör. Şunu da söyleyeyim 3 aydır kullanıyorum nerdeyse bir sorun yaşamadım, memnundum.Kapatıyorum o zaman gerek yok. 68% ortalama zammış. Daha fazla da olabilirmiş mi... diğer ayın faturası gelince öğrenirmişim.
Ben diğer operatörlere bakıyorum.
Maalesef durumlar böyle. Ben de büyük hevesle geçmiştim ama durumlar daha kötüye gidecek gibi duruyor.Benim toplam 8 aylık deneyimime göre artık eksikliklerin yanına zamlar eklenince bir farkı kalmadı. Cio'nun Linkedin postunda dedikleri birbir gerçekleşecek gibi. Piyasaya yeni oyuncu istemiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.