NETGSM nasıldır?

Hocam izninizle benim sorum olacak. Çekim kalitesi nasıl? VoLTE olmaması bir sorun yaratıyor mu? Faturamızı nereden, nasıl ödüyoruz?

Öncelikle ilk sorunuzu yanıtlayayım, çekim kalitesi gayet güzel bundan önce Türkcell kullanıyordum daha sonra NETGSM ye geçtim hiç bir kalite düşüşü yaşamadım. Türkcellde ne alıyorsam NETGSM de onu alıyorum.

2. Sorunuza gelecek olursak VoLTE olmaması benim için hiç bir sorun teşkil etmiyor, söylenenlerin aksine abartılacak bir durumda yok. Ses kalitesi eskiye nazaran biraz daha kalitesiz geliyor ve eskiye nazaran en fazla 2 ya da 3 saniye geç aramaya geçiyor o kadar.

3. Sorunuza gelirsek kendi mobil uygulaması var oradan kart bilgilerinizi girerek ödeyebiliyorsunuz.

Öncelikle ilk sorunuzu yanıtlayayım, çekim kalitesi gayet güzel bundan önce Türkcell kullanıyordum daha sonra NETGSM ye geçtim hiç bir kalite düşüşü yaşamadım. Türkcellde ne alıyorsam NETGSM de onu alıyorum.

2. Sorunuza gelecek olursak VoLTE olmaması benim için hiç bir sorun teşkil etmiyor, söylenenlerin aksine abartılacak bir durumda yok. Ses kalitesi eskiye nazaran biraz daha kalitesiz geliyor ve eskiye nazaran en fazla 2 ya da 3 saniye geç aramaya geçiyor o kadar.

3. Sorunuza gelirsek kendi mobil uygulaması var oradan kart bilgilerinizi girerek ödeyebiliyorsunuz.
Teşekkürler hocam.

Hocam bir sorum daha olacak. 😄 Numara taşıma işleminde numara değişiyor mu? Vodafone kullanıyorum şu an interneti çok rezalet durumda. Yakın zamanda değiştireceğim.
Tabi hocam çekinmeyin her türlü sorunuzu sorun yanıtlarım sıkıntı yok.

Sorunuza gelecek olursak, eskiden eve numara taşımada değişiyordu ancak artık hiç bir operatörde numara taşıma işleminde numara değişmiyor. Mevcut numaranızla başka operatöre geçiş yapabiliyorsunuz.

Tabi hocam çekinmeyin her türlü sorunuzu sorun yanıtlarım sıkıntı yok.

Sorunuza gelecek olursak, eskiden eve numara taşımada değişiyordu ancak artık hiç bir operatörde numara taşıma işleminde numara değişmiyor. Mevcut numaranızla başka operatöre geçiş yapabiliyorsunuz.
Çok sağolun hocam. İyi akşamlar.

Hocam konuyu açalı birkaç ay olmuş lakin bende son zamlardan sonra geçmeyi düşünüyorum garanti Yapı Kredi ve ziraat bankasında daha çok işim oluyor operatör değiştirme sonrası onlarda bir işlem gerekiyor mu bloklanma sıkıntısı yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl çözdünğüz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı