Ses kalitesi berbat. VoLTE yok. Onun dışında iyi.
Müşteri hizmetlerinin numarası nedir?
Müşteri hizmetleri 222.
2 ay sonra operatör değiştiricem olmaz böyle kimse ne dediğimi anlamıyor."222" numarasını sadece netgsm müşterileri ariyabilir. Vodafone'un 542 Turkcell'in 532 numarası gibi.
Ses kalitesi kapalı ortamda idare eder. Ama rüzgarli açık alanlarda rezalet. İnternet olarak Turkcell'den pek farkı yok 3 aşağı 5 yukarı yakın hızları veriyor. Benim deneyimim.
Bende çok rahatsız oldum hocam. Görmüşsünüzdür normalde sürekli tavsiye ediyorum ama bu ara biraz fazla dışarıda vakit geçirdim. Yaşlılar gibi dediklerimi tekrarlıyorum.2 ay sonra operatör değiştiricem olmaz böyle kimse ne dediğimi anlamıyor.
Basit bir volte'yi getiremediler.Bende çok rahatsız oldum hocam. Görmüşsünüzdür normalde sürekli tavsiye ediyorum ama bu ara biraz fazla dışarıda vakit geçirdim. Yaşlılar gibi dediklerimi tekrarlıyorum.![]()
Ben getireceklerini düşünüyorum bu kadar yüklenmemek gerekiyor. Ayrıca o kadar da basit değil hocam.Basit bir volte'yi getiremediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.