Netgsm nasıldır?

Sana Vodafone ve TT ile kolay gelsin. 1000 Mbps'ni alırsın rahat rahat her yerde.

Mobil İnternetle çok işi olan biri olsam netgsm kullanmazdım ki zaten ana hattım Turkcell. Yüksek hızlı internet ihtiyacın olsa baz istasyonunun yakınına git Turkcell'de rahatlıkla 100 Mbps üstünde kullanım sağlarsın illa 1000 olacak diye bir şey yok ama netgsm de istesen de 100 üstü kullanamazsın ve ping sorunu var. Olumlu tek tarafı tarifelerinin ucuz olması. Bazı fonlanan elemanlar netgsmin kötü taraflarını yazınca kuduruyorlar da neyse.

Bana "Sana Vodafone ve TT ile kolay gelsin" diyen adam kendisi TT altyapısını kullanan Pttcelli kullanıyor diyeceklerim bu kadar 🤣
PttCell kullanıcısıyım. Savunucusu değilim. Turkcell kullanıyorsun ve Turkcell altyapısından hizmet alan firmayı kötülüyorsun. Bulunduğum yer kırsal alan en çok Türk Telekom çekiyor.

Netgsm kullanıcısıyım, bence en büyük problemleri VoLTE ve ping sorunudur. Bunlar çözülürse bu firma iş yapar. Şahsen ben VoLTE için eylül'ün başında oparetör değiştireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı