Merhaba arkadaşlar. Comnet'in 6 gündür internet probleminden sonra ISS arayışına başladım. Yine Comnet gibi BTK'nın engellediği sitelere erişilebilinen ISS olan Netgsm'e sabit olarak geçilir mi? Mobil hatlarda olduğu gibi mağdur edilir miyiz? Kullananlar var mı? Önerebileceğiniz başka ISS var mı?
Merhaba arkadaşlar.comnet'in 6 gündür internet probleminden sonra ISS arayışına başladım. Yine Comnet gibi BTK'nın engellediği sitelere erişilebilinen ISS olan Netgsm'e sabit olarak geçilir mi? Mobil hatlarda olduğu gibi mağdur edilir miyiz? Kullananlar var mı? Önerebileceğiniz başka ISS var mı?
TurkNet tavsiye edebilirim. Tıkla Gelsin'den Burger King'in king ping menüsünü sipariş ediyorsunuz. Gelecek SMS'deki kod ile ilk 6 ay %50 indirimli TurkNet kullanabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Comnet'in 6 gündür internet probleminden sonra ISS arayışına başladım. Yine Comnet gibi BTK'nın engellediği sitelere erişilebilinen ISS olan Netgsm'e sabit olarak geçilir mi? Mobil hatlarda olduğu gibi mağdur edilir miyiz? Kullananlar var mı? Önerebileceğiniz başka ISS var mı?