Netgsm sabit internete geçilir mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Comnet'in 6 gündür internet probleminden sonra ISS arayışına başladım. Yine Comnet gibi BTK'nın engellediği sitelere erişilebilinen ISS olan Netgsm'e sabit olarak geçilir mi? Mobil hatlarda olduğu gibi mağdur edilir miyiz? Kullananlar var mı? Önerebileceğiniz başka ISS var mı?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.comnet'in 6 gündür internet probleminden sonra ISS arayışına başladım. Yine Comnet gibi BTK'nın engellediği sitelere erişilebilinen ISS olan Netgsm'e sabit olarak geçilir mi? Mobil hatlarda olduğu gibi mağdur edilir miyiz? Kullananlar var mı? Önerebileceğiniz başka ISS var mı?

TurkNet tavsiye edebilirim. Tıkla Gelsin'den Burger King'in king ping menüsünü sipariş ediyorsunuz. Gelecek SMS'deki kod ile ilk 6 ay %50 indirimli TurkNet kullanabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Comnet'in 6 gündür internet probleminden sonra ISS arayışına başladım. Yine Comnet gibi BTK'nın engellediği sitelere erişilebilinen ISS olan Netgsm'e sabit olarak geçilir mi? Mobil hatlarda olduğu gibi mağdur edilir miyiz? Kullananlar var mı? Önerebileceğiniz başka ISS var mı?
NetGsm'e geçtiniz mi acaba? Ben de aynı şeyi merak ediyorum. TurkNet ile sözleşmem birkaç ay sonra dolacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı