Zima MavisiX
Centipat
Merhaba arkadaşlar netgsm firması konusunda dikkatli olunmasını öneriyorum. İki adet SIM kart siparişimi iptal ettim ama bir haftadır ücret iadesi yapılmadı. Mail gönderdim Şikayet Var'a yazdım ancak nafile.
Netgsm bence güvensiz bir firma, SIM kartlarının da ücretli olması kabul edilemez yine de geçiş yapmak sizin tercihiniz. Ben önermiyorum, sebeplerimi yazdım.
1. 2009 yılında kurulmasına rağmen halen bankalar ve Gmail, Hotmail SMS entegrasyon sorunları olması.
2. VoLTE olmaması görüşmelerde seslerin netlik sorunu.
3. Sağlıklı bir müşteri hizmetleri olmaması bağlanmak 15 dakika sürüyor.
4. Destek mail adresinin taleplere cevap vermemesi veya geç vermesi.
5. Fiziki olarak bayisi olmaması.
6. iPhone telefonda yaşanan hotspot sorunu ve müşteri hizmetleri ile çözmekle uğraşılması.
7. Diğer operatörler SIM kart ücreti almıyorken kargo dahil 150 TL SIM kart ücreti alması.
Şikayet Var üzerinden geri kalan yaşanan farklı sorunları da okuyabilirsiniz. Bu kadarını gözlemledim sizlerde yaşadığınız sorunlar varsa yazabilirsiniz insanlar bilgi sahibi olsun, teşekkür ederim.
Netgsm bence güvensiz bir firma, SIM kartlarının da ücretli olması kabul edilemez yine de geçiş yapmak sizin tercihiniz. Ben önermiyorum, sebeplerimi yazdım.
1. 2009 yılında kurulmasına rağmen halen bankalar ve Gmail, Hotmail SMS entegrasyon sorunları olması.
2. VoLTE olmaması görüşmelerde seslerin netlik sorunu.
3. Sağlıklı bir müşteri hizmetleri olmaması bağlanmak 15 dakika sürüyor.
4. Destek mail adresinin taleplere cevap vermemesi veya geç vermesi.
5. Fiziki olarak bayisi olmaması.
6. iPhone telefonda yaşanan hotspot sorunu ve müşteri hizmetleri ile çözmekle uğraşılması.
7. Diğer operatörler SIM kart ücreti almıyorken kargo dahil 150 TL SIM kart ücreti alması.
Şikayet Var üzerinden geri kalan yaşanan farklı sorunları da okuyabilirsiniz. Bu kadarını gözlemledim sizlerde yaşadığınız sorunlar varsa yazabilirsiniz insanlar bilgi sahibi olsun, teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: