Netgsm'e zam geldi

Havenn

Hectopat
Evet, BTK'nin kararıyla ve istasyon hizmeti aldıkları operatörün ücret arttırma talebi yüzünden data ücretleri yaklaşık 3 kat arttırılmış, geçmiş olsun. 150 TL'lik faturam 300 TL olmuş.

Screenshot_20241206_162941_Netgsm Hesabm.jpg

120 liralık faturam 235 oldu ama interneti harbiden kullandığım kadar azalıyor. Diğer operatörlerden daha yavaş gidiyor sanki. Başka bir zam daha gelene kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.

Arkadaşlar sevdiğiniz insanları düşünüyorsanız netgsme geçmeyin almayın. Habersiz zam yapıyorlar ve herhangi bir bilgilendirme yapmadan hat geçişlerine izin veriyorlar.

120 liralık faturam 235 oldu ama interneti harbiden kullandığım kadar azalıyor. Diğer operatörlerden daha yavaş gidiyor sanki. Başka bir zam daha gelene kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.
Turkcell 10gb bile daha ucuz. Fakirler TT ve Vodafone arası gidip gelecek(her sene operatör değiştirecek).

Olabilir, ben yeni fark ettim. Kimse konu açmayınca da açayım dedim. Bir an şok geçirdim 300 TL'yi görünce...
Tek sorun zam değil Turkcell sinyal vermediği için NetGSM'e no. taşınamıyor veya yeni hat alınamıyor.

Arkadaşlar sevdiğiniz insanları düşünüyorsanız netgsme geçmeyin almayın. Habersiz zam yapıyorlar ve herhangi bir bilgilendirme yapmadan hat geçişlerine izin veriyorlar.
Bimcell şu an Vodafone ve TT'den daha pahalı hatta Turkcell 10gb kullandığım 9gb paketten daha uyguna geliyor. Ancak faturasızda halen Bimcell en uygunu.

Haftalık çark yok.
Vodafone zaten genelde kullanmadığın şeyi veriyor. Mesela bana hep alışveriş çeki çıkıyordu. Anneannemin telefonuna 1 haftalık 20gb çıkmıştı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı