Netgsm'e zam geldi

Arkadaşlar sevdiğiniz insanları düşünüyorsanız netgsme geçmeyin almayın. Habersiz zam yapıyorlar ve herhangi bir bilgilendirme yapmadan hat geçişlerine izin veriyorlar.

Bu kadar yanlış bilgi ile karalamaya gerek yok. Bizde ayrıldık netgsm firmasından ama bilgi verilmiyor diye de karalamayın. Neredeyse 1 ay önce bilgilendirme yapıldı. Hem SMS hem de e-posta ile ileti geldi. Takip etmezsiniz ve 1 ay sonra biri konusunu açar diğeri de başlar karalamaya. Suçlu hep karşı taraf olur. Siz kusursuz ve hatasız tarafsınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241208_023956_Messages.jpg
    Screenshot_20241208_023956_Messages.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 44
GSM ücretleri inanılmaz şekilde fahiş olmaya başladı artık bir çözüm üretilmesi lazım.

Yok be aga, 6 GB 1000 dk 100 SMS 154TL oldu yeni zamla. Aynısını Türk Telekom bana 5 ay önce 300'e vermişti 6 senelik müşteri olmama rağmen. Bir de Netgsm'de taahhütsüz her ayın 1'inde paketini değiştirebilmek müthiş bir hizmet. Sırf bunun için bile ekstra para veririm ben.

Zam yapmadılar Turkcell yüzünden zam yapmak durumunda bırakıldılar. Verdikleri fahiş fiyatlı internetten insanlar bıkıp Netgsm'e akın ediyordu belli ki yedirememişler. BTK kararı olmasına rağmen yeni kullanıcı girişlerine bile izin vermiyorlar. Netgsm'i tamamen bitirmeye çalışıyorlar. Bunlara inat destek olmaya devam ediyorum. Hem GSM hizmetini hem de ev internetini kullanıyorum ve oldukça memnunum. Herkese tavsiye ederim. Milleti kazıklayanlara boyun eğmeyin.

Bu kadar yanlış bilgi ile karalamaya gerek yok. Bizde ayrıldık netgsm firmasından ama bilgi verilmiyor diye de karalamayın. Neredeyse 1 ay önce bilgilendirme yapıldı. Hem SMS hem de e-posta ile ileti geldi. Takip etmezsiniz ve 1 ay sonra biri konusunu açar diğeri de başlar karalamaya. Suçlu hep karşı taraf olur. Siz kusursuz ve hatasız tarafsınız.

Evet gerek var karalamaya. Bir de sanki para alıyormuş gibi söyle savunanlar var. Dostum işlerim aksadı onlar yüzünden satış işlemlerimi gerceklestiremedim ayın 12'sinde işlemlere başlattım hiçbir uyarı yoktu işte "hattınız kullanıma acilmayacaktir" gibi bir uyarı ve hatta ve hatta SMS dahi geldi "hattınız şu saatler arası yarın açılacaktır diye. Acilmadi sonra öğrendik ki 5 Kasım'dan sonra geçen hiç kimse geçememiş. 5 Kasım'dan itibaren bir not vs yazmak çok mu zor? Ki hala daha henüz bir uyarı yoktu geçen hafta kontrol ettiğimde. Bu çocuk oyuncağı mi? Sevenlerim ulaşamadı bana sırf bunlar yüzünden.

Evet gerek var karalamaya. Bir de sanki para alıyormuş gibi söyle savunanlar var. Dostum işlerim aksadı onlar yüzünden satış işlemlerimi gerceklestiremedim ayın 12'sinde işlemlere başlattım hiçbir uyarı yoktu işte "hattınız kullanıma acilmayacaktir" gibi bir uyarı ve hatta ve hatta SMS dahi geldi "hattınız şu saatler arası yarın açılacaktır diye. Acilmadi sonra öğrendik ki 5 Kasım'dan sonra geçen hiç kimse geçememiş. 5 Kasım'dan itibaren bir not vs yazmak çok mu zor? Ki hala daha henüz bir uyarı yoktu geçen hafta kontrol ettiğimde. Bu çocuk oyuncağı mi? Sevenlerim ulaşamadı bana sırf bunlar yüzünden.

Savunan mı dedin? Gerçekten şaka gibi insanlarsınız. Buradan nasıl şirketi savunduğumu çıkarttın? Sadece yanlış bilgileri düzelttim. Tutup da sallamanın bir manası yok. İkinci olarak da zam haberini duyar duymaz farklı forumlarda da bunun eleştirisini yapıp daha iyi hizmete daha uygun fiyatlar sunan şirketleri paylaşıp duran birisiyim ve ayrıca geçen ay da Netgsm'den tamamıyla ayrılmış kişi hakkında savunan olarak bahsediyorsun. Az ufkunuz geniş olsun arkadaşlar. Her doğru paylaşılan şey de bir şeyi savunuyormuş gibi algı yapmayın.

Şu anda sitesine girdiğinizde de söylediklerimi görebiliyorsunuz hocam ve siz bunun aksi durumunu söylüyorsunuz insanlara, bu düzeltme mi oluyor? Yaani yeni bir insan geçmeye kalksa hiçbir şekilde bu rezilliklerini haberi olmayacak ve gariban hattının normal bir şekilde kullanacağını zannedecek. Kafayı yiyeceğim hala daha abone alımlarına, gecislerine izin veriyorlar ve 5 Kasım'dan sonraki geçişlerde "BTK kararını bekliyoruz, CİMER'e şikayet edin." diye müşteri hizmetlerini aramamızda olan fakat hiç değilse bilgilendirme amaçlı olan söylemi sitelerinde belirtmiyorlar. Bir hizmet sunulunca güzeldir şu anda Comnet'in de netgsmin de yaptığı tek şey "rezilliktir." üstelik ikisi de aldatmaya devam ediyor bilgilendirme yapmadan. Eksi sözlüğe keşke önceden baksaydım.

Şu anda sitesine girdiğinizde de söylediklerimi görebiliyorsunuz hocam ve siz bunun aksi durumunu söylüyorsunuz insanlara, bu düzeltme mi oluyor? Yaani yeni bir insan geçmeye kalksa hiçbir şekilde bu rezilliklerini haberi olmayacak ve gariban hattının normal bir şekilde kullanacağını zannedecek. Kafayı yiyeceğim hala daha abone alımlarına, gecislerine izin veriyorlar ve 5 Kasım'dan sonraki geçişlerde "BTK kararını bekliyoruz, CİMER'e şikayet edin." diye müşteri hizmetlerini aramamızda olan fakat hiç değilse bilgilendirme amaçlı olan söylemi sitelerinde belirtmiyorlar. Bir hizmet sunulunca güzeldir şu anda Comnet'in de netgsmin de yaptığı tek şey "rezilliktir." üstelik ikisi de aldatmaya devam ediyor bilgilendirme yapmadan. Eksi sözlüğe keşke önceden baksaydım.

Bak güzel kardeşim uzunca uzunca yazıyorsun ama bunlara hiç gerek yok. Ben firmayı savunmuyorum aksine zaten hizmet kalitesi kötüydü fiyat avantajı sayesinde tercih ediyorduk sonrasında fiyat yükselmesi itibari ile zaten benim gibi binlercesi bu firmadan ayrıldı. Hiçbir bilgilendirme yapılmadığını belirttin ben de sana mevcut abonesi olarak bize bilgilendirmenin yapıldığını bir resmiyle paylaşıp belirttim. Ayrıca bu mail olarak da geldi hiç bilgilendirme yapılmadığını düşünürsek bunun uygulamasını kullanıyor olmamız lazım ki uygulamada da açar açmaz pat diye gözünüze sokarcasına bildirim geliyor. Sen bunu ben firmayı savunuyor gibi anlatman komik olmuş. Burada tek sıkıntı yeni numara taşıyan abonelerde gerçekleşti. Onu zaten firmanın kendisi de sonradan öğrendi ve BTK'ya şikayette bulundu. Turkcell'in şebeke vermediğini belirttiler. Bu şekilde mağdur olanlar tabii ki oldu. Bunu belirtirken kendinize göre yazın. Burada mevcut abonelere yapılan zamlar hakkında bilgilendirme yapılmıyor diye yazarsanız ben de burada düzeltme ihtiyacı duyarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı