Evet, BTK'nin kararıyla ve istasyon hizmeti aldıkları operatörün ücret arttırma talebi yüzünden data ücretleri yaklaşık 3 kat arttırılmış, geçmiş olsun. 150 TL'lik faturam 300 TL olmuş.
120 liralık faturam 235 oldu ama interneti harbiden kullandığım kadar azalıyor. Diğer operatörlerden daha yavaş gidiyor sanki. Başka bir zam daha gelene kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.
Bir ay önce gelmişti zaten. Şimdi bildirim geldi tekrar "netgsm'e zam" diye. Yeni zam geldi zannettim. Technopat bildirimlerini kapatmak lazım illa yani? Arkadaşlar KYK bursları yatmaya başlamış haberiniz olsun (1 ay oldu).
Arkadaşlar sevdiğiniz insanları düşünüyorsanız netgsme geçmeyin almayın. Habersiz zam yapıyorlar ve herhangi bir bilgilendirme yapmadan hat geçişlerine izin veriyorlar.
120 liralık faturam 235 oldu ama interneti harbiden kullandığım kadar azalıyor. Diğer operatörlerden daha yavaş gidiyor sanki. Başka bir zam daha gelene kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.
Arkadaşlar sevdiğiniz insanları düşünüyorsanız netgsme geçmeyin almayın. Habersiz zam yapıyorlar ve herhangi bir bilgilendirme yapmadan hat geçişlerine izin veriyorlar.
Bimcell şu an Vodafone ve TT'den daha pahalı hatta Turkcell 10gb kullandığım 9gb paketten daha uyguna geliyor. Ancak faturasızda halen Bimcell en uygunu.