Netgsm'ye geçilir mi?

Bir ara bankalarla ilgili bir sorunları vardı. Bakın eğer düzeldiyse geçebilirsiniz bence.

Ben kullanıyorum. Hala geliştirmesi gereken çok şey var. Mesela banka entegrasyonu yok, ama getireceklermiş. Bazı internet sorunları var. Şehirde yaşıyorsan sıkıntı olmaz. Turkcell altyapısını kullanıyor. Ama ben köye gittiğimde hiç internet olmuyor. Eğer kırsal veya köyde yaşıyorsan geçmeni tavsiye etmem. Fiyatı baya uygun. Teknik destek yardımcı oluyor. Geliştirmesi gerekiyor.

İnstagram-Steam vb. doğrulama kodu sıkıntı oluyor mu?

Merhaba şu anda BİMCELL kullanmaktayım. 6 GB'ye vergi ile 200 veriyorum. Netgsm'nin fiyatlarını ucuz gördüm. Hattımı taşımak istiyorum. Sizce geçilir mi?

Marmara bölgesinde sorun yaşamazsın. Kırsala ve anadoluya gitmedim. Tecrübesini paylaşamıycam. Tekirdağ, Edirne ve Kırklarelinin bazı bölelerinde sıkıntı oldu. İnternet Edirne batı kıyılarında, Tekirdağ kuzeyinde ve Kırklarelinde sorun çıkardı bazen.

Genel olarak kesinlikle alınır. Fiyat Performans mükemmel.

Bugün itibarıyla TT'den NetGSM'e geçtim. Fiyatlar gayet uygun, internet hızlı. Tek bir problem var o da ses kalitesi. Tam anlamıyla BERBAT. VoLTE çalışmıyor.

Ses bazen robotlaşıyor. Ama çok telefonla konuşan biri değilseniz sıkıntı değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…