Merhaba şu anda BİMCELL kullanmaktayım. 6 GB'ye vergi ile 200 veriyorum. Netgsm'nin fiyatlarını ucuz gördüm. Hattımı taşımak istiyorum. Sizce geçilir mi?
18 yaş alti olduğum için banka olarak sadece Nays ve Papara var. Bu sosyal medya içinde doğrulama kodu sorunu diyorlardi varmı öyle bişey?Bir ara bankalarla ilgili bir sorunları vardı. Bakın eğer düzeldiyse geçebilirsiniz bence.
Valla kullanan 2 kişi bulsam bende geçicem.Denemeden bilemeyiz. Siz denemek isterseniz bakın olmadı geri taşırsınız.
İnstagram-Steam vb. doğrulama kodu sıkıntı oluyor mu?Ben kullanıyorum. Hala geliştirmesi gereken çok şey var. Mesela banka entegrasyonu yok, ama getireceklermiş. Bazı internet sorunları var. Şehirde yaşıyorsan sıkıntı olmaz. Turkcell altyapısını kullanıyor. Ama ben köye gittiğimde hiç internet olmuyor. Eğer kırsal veya köyde yaşıyorsan geçmeni tavsiye etmem. Fiyatı baya uygun. Teknik destek yardımcı oluyor. Geliştirmesi gerekiyor.
Merhaba şu anda BİMCELL kullanmaktayım. 6 GB'ye vergi ile 200 veriyorum. Netgsm'nin fiyatlarını ucuz gördüm. Hattımı taşımak istiyorum. Sizce geçilir mi?
Hayır olmadı.İnstagram-Steam vb. doğrulama kodu sıkıntı oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.