Netgsm'ye geçilir mi?

60yasin60

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10. Nesil GTX 1050 ti 16gb ddr4 ram Gigabyte H410M H V3 anakart
Benim taahhüdüm bu ay bitiyor ben Netgsm'ye geçmeyi planlıyordum ama sonra Turkcell'e aralarında bir şey olmuş. Şu an netgsm ye geçebilir miyim bir sıkıntı olur mu?

Turkcell ile aralarındaki sorunlar başlayınca yeni abone alımını kapattılar yani maalesef ki şu an sadece mevcut abonelere hizmet veriyorlar. Geçemezsiniz.

Ayrıca hangi operatörde olduğunuzu söylerseniz belki güzel paketler önerebiliriz çünkü netgsm şu anda pahalı bile kalıyor olabilir. Sürekli her yıl operatör değiştirerek yeni müşterilere özel paketlerinden yararlanabilirsiniz.

Kusura bakmayın bakamadım cevaplar için teşeklürler şu an Türk Telekom kullanıyorum 15+2 GB ağustos son ay.

Turkcell ile aralarındaki sorunlar başlayınca yeni abone alımını kapattılar yani maalesef ki şu an sadece mevcut abonelere hizmet veriyorlar. Geçemezsiniz.

Ayrıca hangi operatörde olduğunuzu söylerseniz belki güzel paketler önerebiliriz çünkü netgsm şu anda pahalı bile kalıyor olabilir. Sürekli her yıl operatör değiştirerek yeni müşterilere özel paketlerinden yararlanabilirsiniz.

Sağlayıcı değiştirince güzel kampanyalar oluyor.

Türk Telekom ve Vodafone'a bakın öncelik olarak.

Ve bazen yetiyor ama bazen de yetmiyor internetim. 20GB almayı düşünüyorum ama dedem Vodafone kullanıyor ve her ay artan internet bidahaki aya ilave oluyor öyle bir şey nasıl oluyor biliyorsanız onu da söyler misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı