Nether portalının içinde piglinler doğuyor

ucakcik

Yoctopat
Daha fazla  
Nether portalının içinde piglinler spawn oluyor. Ekte gördüğünüz gibi portalın etrafına çukur kazıp ruh fenerler bile döşedim fakat piglinler tam portalın içinde spawn olmaya devam ediyorlar hatta portala sığamayıp portalın altında ki lav havuzuna düşerek bir ordu oluşturmuşlar ve portalı nereye açarsam açayım her türlü piglinler saniyesinde geliyor. Bu bir bug mudur nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• image (1).png
    image (1).png
    663,6 KB · Görüntüleme: 60
  • image (2).png
    image (2).png
    772,8 KB · Görüntüleme: 52
  • image (3).png
    image (3).png
    797 KB · Görüntüleme: 46
Nether portalının içinde piglinler spawn oluyor. Ekte gördüğünüz gibi portalın etrafına çukur kazıp ruh fenerler bile döşedim fakat piglinler tam portalın içinde spawn olmaya devam ediyorlar hatta portala sığamayıp portalın altında ki lav havuzuna düşerek bir ordu oluşturmuşlar ve portalı nereye açarsam açayım her türlü piglinler saniyesinde geliyor. Bu bir bug mudur nasıl çözebilirim?

Çok bilgim yok ama. Dünyanın içine nether portalını yakınlarına yere düğmeler DOS'e. Bir de nether portalının dibine tuzak kapıları koyup onları aç. Bir yandan da öldürmüş olursun aşağı düşerler.

Korsan MC filan mı oynuyorsunuz.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı