NetKargo "Bu gönderi iptal edilmiş durumdadır." yazıyor

İtopya üzerinden aldığım ürün bu sabah kargoya verildi olarak işaretlenmişti. Şu anda kargo sorgulama yaptığımda iptal edilmiş durumda olduğunu belirtiyor. Hafta sonu kaynaklı mı yoksa bir problem belirtisi mi? Aynı durumu yaşayan var mı acaba?

Son düzenleme:
Hocam bende İtopya'dan klavye sipariş etmiştim bu kargo ile geldi. 2-3 kere teslim edildi geri gitti falan ama elime ulaştı. Yarın arayın durumu öğrenirsiniz. Şikayet vara şikayet yazınca da direk ilgileniyorlar.

Benim de kargomu verildi olarak geçmediler hâlâ kargoda olarak gözüküyor

Razer fareyi sipariş ettik ayın 23. de hala gelecek kargo nerede bilinmiyor

Ben de 23'ünde sipariş etmiştim. Hayırlısı.
Benim de kargomu verildi olarak geçmediler hâlâ kargoda olarak gözüküyor

Eki Görüntüle 1342176

Sipariş Durumu>Siparişim Nerede? Bölümünden tıklayın hocam muhtemelen kargo detayına ulaşılamadı hatası geliyordur, en azından bende öyle. Adres çubuğundaki son numara takip numarası. Sonra şuradan sorgulayınca karşılaştım bu durumla ben de.

Dediğin gibi baktım şimdi kargo bilgileri geldi yolda gözüküyor saat 7 gibi vermişler kargoya 25.03.2022

Ben de 23.03.2022'de sipariş ettim 24.03.2022'de dağıtıma çıktı gözüküyor hala gelmedi. Kartal-İzmit arası 70 km . Aynı gün Ankara'dan sipariş ettiğim ürün geliyor da 70 km mesafede olan bir yere nasıl kargoyu getiremiyorlar çok ilginç. Üstelik 1994'den beri lojistik işleriyle uğraşıyorlarmış bu kadar yönetimsizlik olmaz.

Hala bende durum aynı. Sabah Net Kargo'yu arıyorum gönderi numarası girince bulunamadı diyor. Sonra müşteri temsilicisine bağlanıyorum, anlatıyorum, site iyileştirme işlemlerinden dolayı görüntüleyemiyormuymuş öyle bir şey. Birkaç saat ya da gün sonra tekrar aramamı istediler. Hafta sonu çalışmıyor genel olarak kargolar diye üstüne çok düşmedim şu anlık ama pazartesi peşini bırakmam.

Bu kadar karışık olacağını bilsem gider dükkanından alırdım. Git-geli zor olsa da en azından kafa rahat olurdu.

Ben şikayetvar.com'a da yazdım müşteri temsilcisiyle de görüştüm ama hala bir sonuç yok az önce itopya'ya yazdım bu durum ile alakalı bakalım ne olacak. Bu arada NetKargo cumartesi günleri de 21'a kadar dağıtım yapıyor bildiğim kadarıyla. Kartal'dan alayım dedim dağıtıma çıkmadıysa teslim yapmıyoruz dediler. Her yolu denedim ama hiç çözüm odaklı yaklaşmadılar .

İşin sıkıntılı yanı benimki muhtemelen daha dağıtımı da geçtim İstanbul'da direkt. Sisteme bilgi girilmemiş daha. İtopya'dan "Siparişim Nerede?" ile sorguladığımda "Bu gönderi numarası için kargo detayına ulaşılamamıştır, tekrar deneyiniz." yazısı çıkıyor. Adres çubuğundan takip numarasını kopyalayıp sorguladığımda da o konu başındaki ekranla karşılaşıyorum. Rezil bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…