Araseksi
Hectopat
Öyle oluyor tahmini zaman tutmuyor genelde.
En son 18.00-20.00 dedi, şimdi geliyor. SMS geldi.
Sistemde dağıtımda yazıyordu, şimdi yolda yazıyor. Dağıtımdayken başka insanlara veriyormuş. Yolda iken bana getiriyormuş.Kargoyu makine değil şoför getiriyor, adam ne zaman isterse o zaman gelir kargo
Sistemde dağıtımda yazıyordu, şimdi yolda yazıyor. Dağıtımdayken başka insanlara veriyormuş. Yolda iken bana getiriyormuş.
Dünya'nın gerçekten en dandik kargo firmalarından biri. 19.00-21.00 arası oldu. Ardındanda teslimata yetişemedi diye SMS aldım. Madem teslim edilmeyecek niye tahmini teslimat saatini değiştirip duruyorsunuz.
Kargoyu makine değil şoför getiriyor, adam ne zaman isterse o zaman gelir kargo
Yarın resmi tatil değil mi? Dağıtım var mı yine de?Eki Görüntüle 1451073
Aynı kader galiba, yarın dağıtımlar devam ediyormuş ama müşteri hizmetleri kapalıymış gelsin haddini bildireyim.
Yok öyle bir dünya af edersiniz tabiri caizse eşek gibi getirecek, saat belli gün belli.
İnşallah size gelir. Birde benim evim şubeye yakın olmasına rağmen böyle yaptılarBanlıydım, evet hocam yarın net kargo için dağıtım var ama müşteri hizmetleri aktif değil. Bende durum bu şekilde.
Eki Görüntüle 1451134
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.