Netler artıyor mu?

t6llha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an bir programım var ve ona göre gidiyorum ama netlerim nasıl artmış onu anlamak istiyorum. Deneme zorlukları vb.
TYT netim 46,25 mi neydi 1 aydır çalışıyorum şu an.
Krallar karması ens yayınları TYT denemesi çözdüm 2 hafta önce netim 47 geldi. Bugün krallar karmasından Hız ve Renk'i çözdüm 57,25 net geldi denemenin zorlukları vb nasıl bilmiyorum önerilerinize açığım. Ve çok yavaş çözüyorum gerçekten matematiğimin yarısından fazlası bu yüzden boş.

Dosya Ekleri

• 1756297329490.png
    1756297329490.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar şu an bir programım var ve ona göre gidiyorum ama netlerim nasıl artmış onu anlamak istiyorum. Deneme zorlukları vb.
TYT netim 46,25 mi neydi 1 aydır çalışıyorum şu an.
Krallar karması ens yayınları TYT denemesi çözdüm 2 hafta önce netim 47 geldi. Bugün krallar karmasından Hız ve Renk'i çözdüm 57,25 net geldi denemenin zorlukları vb nasıl bilmiyorum önerilerinize açığım. Ve çok yavaş çözüyorum gerçekten matematiğimin yarısından fazlası bu yüzden boş.
3 denemeden hiçbir şey anlaşılmaz. TYT affetmez. Geçen yıl boyu uğraşarak 50 lerden 70-80 hatta 85 e sabitlediğim tyt netim ( en azından son 3 ay 70 altına düşmedim ) YKS de 68 geldi. Şuan konu odaklı gidip tyt denemelerini paragraf/problem/geometri olarak yorumlamanız daha mantıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı