Hangi teknik ile çalışıyorsun?Dershaneye gidiyorum onların verdiği kaynak + olarak aldığım orta seviyede kaynak dan çözüyorum . Programım var ona uyuyorum .
Hangi teknik ile çalışıyorsun?Dershaneye gidiyorum onların verdiği kaynak + olarak aldığım orta seviyede kaynak dan çözüyorum . Programım var ona uyuyorum .
Nasıl 150-200 soru ile bir yere varamazsınız? Tamam yanlışlarımızın üzerinde durmamız gerekiyor ancak bol soru çözüp soru çeşidi görmek faydalı değil mi?
Gün gün belirlediğim dersler var . O gün programımda hangi ders varsa ona çalışıyorum.Hangi teknik ile çalışıyorsun?
Bende sıkıntıyı soruyorum işte :/Yani ben hiç çalışmadığım halde denemede sadece Türkçe ve sosyal çözerek 35 net yaptım 50 soruda sizde bir sıkıntı olabilir.
hocam ben o çözdüğüm 200 soruyu yapabildiğim sorular üzerinden çözmüyorum yapamadığım eksik konu üzerinden çözüyorumAbiciğim yapabildiğin şeyi zaten yapabiliyorsundur aynı yapabildiğin soru kalıplarını milyon kere çözmen sadece hızlı işlem yapma kapasiteni arttırır ama yapamadığın, eksik olduğun soru tarzlarını öğrenemezsin. 100 soru çözeceğine 50 soru çöz ama yapamadığın soruları öğren, 1 aya netlerin ikiye katlanır. 26 yaşındayım girebildiğim zamanlarda KPSS, ALES ve TYT'ye girerim bu sınavlarda soru sayısının 2/3'ünü koklayarak yapabilir bir insan. Zaten 40 Türkçe var abi 30 atsan, matematikten 10 kek soru yapsan, sosyal ile birlikte 50 Net'e çıkıyorsun.
Dostum yapamadığın konu yoktur yapamadığın soru tarzı vardır. Sen eğer 1 yıldır netlerini arttıramıyorsan demek ki bir şeyleri yanlış yapıyorsundur değil mi ? Ben sana kardeşim bak şu yaptığın yanlış böyle düşün diyorum sen hala bana ama bence öyle şöyle diyorsun. Nasıl istiyorsan öyle devam et kardeşim.Gün gün belirlediğim dersler var . O gün programımda hangi ders varsa ona çalışıyorum.
Bende sıkıntıyı soruyorum işte :/
hocam ben o çözdüğüm 200 soruyu yapabildiğim sorular üzerinden çözmüyorum yapamadığım eksik konu üzerinden çözüyorum
Senin ne demek istediğini anladım evet konudan ziyade soru tarzı eksikliğimde var bir şeyleri yanlış yaptığım için bu konuyu açtım zaten. Ayrıca ben sana bence ama öyle şöyle gibi cümleler kurmadım, senin dediklerine itiraz etmiyorum nasıl anladıysan sen bilirsin. Teşekkürler.Dostum yapamadığın konu yoktur yapamadığın soru tarzı vardır. Sen eğer 1 yıldır netlerini arttıramıyorsan demek ki bir şeyleri yanlış yapıyorsundur değil mi ? Ben sana kardeşim bak şu yaptığın yanlış böyle düşün diyorum sen hala bana ama bence öyle şöyle diyorsun. Nasıl istiyorsan öyle devam et kardeşim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.