Netmahal bir türlü kaldırılmıyor

Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
Forumda daha önce yazılmış olan çözümün bu konuda da işe yaradığını biliyorum. Ancak bende bir türlü işe yaramıyor. Çünkü, regeditte silmem gereken explorerEx64.dll ve RtMenu64.dll gibi kayıtlar hiç gözükmedi bende. Sadece Netmahal kayıtlarını buldum. Onları direkt kaldırdım. System32 içerisindeki GroupPolicy adlı dosyayı sildim. Chrome tarayıcısını tamamen kaldırıp, tekrar yükledim. Kısayoldan özellikler diyip, .exe sonrasında kalan yeri de sildim. Malware ve diğer gerekli virüs programlarını kurup, temizleme yaptım. Macwebtoise isimli dosyayı hiçbir yerde bulamadım. Sistemi yeniden başlatma işlemlerini unutmadım elbette. Ama sonuç hala bu şekilde. Daha neler yapabilirim?

upload_2014-11-3_21-59-31.png

Çözüldü : Yaklaşık 1 saatlik dikkatli, dosya temizliğinden sonra. Böyle bir sorununuz olursa eğer, açın bilgisayarım sekmesini. Girin Yerel Disk (C)'ye ve alakasız ne kadar dosya var ise kaldırın. Ancak bu şekilde bir çözüm oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı