Netmaster cbw-383z4 telefonda wi-fi sorunu

• Konuyu başlatan Emir Öztürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.740
Emir kardeşim netmaster firmasına ait modemler sıkıntılı kesilmeler kopmalar hatta kablosuz özelliğinin çalışmaması gibi bir sürü sorunu var netmaster marka modemlerde buna yapılacak bişey yok firma kabul etmiyor sorunu ben asus ds-ln66u aldım netmaster!a takılan kablonun ucuna ethernet ucu taktırdım modemi router moduna aldım bağlandı netmaster modem'de 100mbps paketi kullanıyordum 250gb akn'li 94-95mbps hız alıyordum asus dsl-n66u geçtikten son 99-103 arası hız alıyorum download değeri upload olarakda 4-6 arası upload hızı alıyorum.

@NetMASTER arkadaşımın modemi Airties evinde 10 metre öteden bile 4 çekerken benim modemimde 6 metre sonra 2 çekiyor ve ara sıra kopuyor. Yazılım güncellemeleri vb. yapıldı. Modem ayarları varsa resim atın ben yapabilirim.

Sayın Kullanıcımız,
Modem arayüzüne giriş yaptıktan sonra kablosuz kısmına tıklayarak kontrol kanalını değiştirerek test edebilirsiniz. Kablosuz bağlantı ayarları modemin bulunduğu çevreye ve bağlı olduğu sisteme göre değişiklik gösterdiğinden ayarlarınızın size özel olması gerekir.

Daha sağlıklı ve hızlı bir işlem için destek hattımızı aramanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,
NetMASTER

Emir kardeşim netmaster firmasına ait modemler sıkıntılı kesilmeler kopmalar hatta kablosuz özelliğinin çalışmaması gibi bir sürü sorunu var netmaster marka modemlerde buna yapılacak bişey yok firma kabul etmiyor sorunu ben asus ds-ln66u aldım netmaster!a takılan kablonun ucuna ethernet ucu taktırdım modemi router moduna aldım bağlandı netmaster modem'de 100mbps paketi kullanıyordum 250gb akn'li 94-95mbps hız alıyordum asus dsl-n66u geçtikten son 99-103 arası hız alıyorum download değeri upload olarakda 4-6 arası upload hızı alıyorum.
Bilgisayara bağlanan ethernet kablosuyla mı yaptınız ? @NetMASTER tüm kanalları denedim fakat fark olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı