Mr. Enver
Kilopat
Merhabalar, kullandığım modem bilgisayarımın hemen yanında fakat buna rağmen 2 diş çekiyor ve 300 KB - 900 KB arası indirme yapıyor. Ayriyeten Ethernet kablosu da bağlı fakat fotoğraftaki gibi gözüküyor. Sizce sorun nedir?
Merhabalar, kullandığım modem bilgisayarımın hemen yanında fakat buna rağmen 2 diş çekiyor ve 300 KB - 900 KB arası indirme yapıyor. Ayriyeten Ethernet kablosu da bağlı fakat fotoğraftaki gibi gözüküyor. Sizce sorun nedir?
Eki Görüntüle 771000
Hocam internet paketiniz nedir acaba?Telefondan yaptığım hız testinde 3 MB indirme hızına kadar ulaşabiliyorum.
Telefondan yaptığım hız testinde 3 MB indirme hızına kadar ulaşabiliyorum.
Bir sıkıntı yok bence.Çünkü bilgisayardan 300KB indirme yapıyor demiş indirme hızı değil.Telefondan da3 MB indirme hızı demiş.O zaman bilgisayarınız ile alakalı bilgisayarının Wi-Fi kartını güncelleştirin.
300-900 KB arası derken indirme hızını kastetmiştim.Bir sıkıntı yok bence.Çünkü bilgisayardan 300KB indirme yapıyor demiş indirme hızı değil.Telefondan da3 MB indirme hızı demiş.
300-900 KB arası derken indirme hızını kastetmiştim.
İnternet testlerindeki sonuçlar hangi birimse o.Telefonunuzda 3 MB derken megabayt mı Mbps mi?
25 Mbps sınırsız.Hocam internet paketiniz nedir acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.