İnternet testlerindeki sonuçlar hangi birimse o.
Şimdi 192.168.0.1 adresine girin eğer önceden girdi iseniz girişi sağlayın eğer girmedi iseniz admine admin şifreye password yazın yeni şifre ister kafanıza göre girin unutmayacağınız şekilde.
İnternet testlerindeki sonuçlar hangi birimse o.
Giriş yaptım.Şimdi 192.168.0.1 adresine girin eğer önceden girdi iseniz girişi sağlayın eğer girmedi iseniz admine admin şifreye password yazın yeni şifre ister kafanıza göre girin unutmayacağınız şekilde.
Giriş yaptım.
Gelişmiş ayarlara tıklayın, durum kısmında bağlantı var orayı bana fotoğrafını atın ondan sonra kablosuza gelin fotoğraftaki ayarları yapın birkaç tanesi olmayabilir bana onunda fotoğrafını atarsanız yardımcı olucam modem ismi öğrensem ben Infinity 401 kullanıyorum.
Modemim: CBW-383ZGelişmiş ayarlara tıklayın, durum kısmında bağlantı var orayı bana fotoğrafını atın ondan sonra kablosuza gelin fotoğraftaki ayarları yapın birkaç tanesi olmayabilir bana onunda fotoğrafını atarsanız yardımcı olucam modem ismi öğrensem ben Infinity 401 kullanıyorum.
Kablosuz kısmında sizin dediklerinizi yaptım ve şu an internet hızında gözle görülebilir şekilde bir düşüş var. Pingim 400 ile 1000 arası değişiyor ve modem paneline bile girmekte güçlük çekiyorum. Ayriyeten 900 KB download yaparken 300 KB'ye düştü.Tamam sizin modem CBW-383Z4 benim eski modemim hala duruyor hatta şöyle söyleyeyim şu an internetinizde sıkıntı yok fakat ayarlarda sıkıntı varsa var eğer durum devam ederse yeni modem kiralanması lazım benim modemin aynısı fakat 75 Mbps destekliyor sadece modem ehternet ile tam hız alıyordum ondan modem kiraladım siz benim kablosuz bölümüde çekin bakayım size işaretliyip atacağım.
Kablosuz kısmında sizin dediklerinizi yaptım ve şu an internet hızında gözle görülebilir şekilde bir düşüş var. Pingim 400 ile 1000 arası değişiyor ve modem paneline bile girmekte güçlük çekiyorum.
Kusura bakmayın açılması biraz uzun sürdü. Kontrol kanalı hariç hepsi sizin ayarlarınız gibiydi. Kontrol kanalını 13'ten 8'e getirdikten sonra band genişliği de otomatikman değişti.Ben size o bölümün fotoğrafını istedim bir atar mısınız?
Kusura bakmayın açılması biraz uzun sürdü. Kontrol kanalı hariç hepsi sizin ayarlarınız gibiydi. Kontrol kanalını 13'ten 8'e getirdikten sonra band genişliği de otomatikman değişti.
Eki Görüntüle 771042
Aynı ağ üzerinden telefondan yaptığım hız testinde 3.5 Mpbs'ye kadar ulaştım fakat aynı hızı bilgisayarda alamıyorum. 1 Hafta önceye kadar 3 MB/s indirme yapabilirken şimdi 300 KB/s oyun indiriyorum.Bir tekrar telefonunuzdan dener misiniz? Eğer olmazsa yeniden başlatın mutlaka düzelmesi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.