NetMaster düşük indirme hızı

Aynı ağ üzerinden telefondan yaptığım hız testinde 3.5 Mbps'ye kadar ulaştım fakat aynı hızı bilgisayarda alamıyorum. 1 Hafta önceye kadar 3 MB/s indirme yapabilirken şimdi 300 KB/s oyun indiriyorum.

Sizin indirdiğiniz yer ile alakalıdır. Test yapın ve bana gönderin lütfen oyun yüklemekle internete gelen hız farklıdır ve ayrıca bir de ehternet ile deneyin modemde sorun olup olmadığınızı anlarsınız.

Sizin indirdiğiniz yer ile alakalıdır. Test yapın ve bana gönderin lütfen oyun yüklemekle internete gelen hız farklıdır ve ayrıca bir de ehternet ile deneyin modemde sorun olup olmadığınızı anlarsınız.
Ethernet kablosunu taktım ve indirme hızım %50 oranında arttı. Fakat yine de eski değerlerimin yarısı bile değil. Yarına kadar düzelmezse internet sağlayıcımı arayacağım. İlginiz için size de minnettarım.

Speed test:
1607461068434.png

Ethernet kablosunu taktım ve indirme hızım %50 oranında arttı. Fakat yine de eski değerlerimin yarısı bile değil. Yarına kadar düzelmezse internet sağlayıcımı arayacağım. İlginiz için size de minnettarım.

Speedtest:
Eki Görüntüle 771069

Yapılan bir hata daha bakın şu testi speedtest.net sitesinden yapın lütfen.

Siz gene bir arayın.
Müşteri hizmetleri çok saygılı ve sorunu güm içimde çözüyorlar. Bir sıkıntı var ama galiba modem değişmesi lazım bu modemler eski 2014 yılında üretildi 6 TL'ye modem kiralama inı isterler ise sen test modemi ile denenmesini iste.
Daha iyi modem, daha iyi performans mı sunuyor? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.

Daha iyi modem, daha iyi performans mı sunuyor? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.
Kesinlikle infinity 401 modem ben kiraladım çok fazla fark var pingin kablosuz da düşüyor 2 internet var biri hızlı ama çekim gücü az biri çekim gücü fazla ama hızı az verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı