Netmaster Infinity 401 ve ASUS DSL-AC51 birbirine kablosuz bağlama

Muhammed Ata

Kilopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Meslek
Anestezi Teknikeri
Arkadaşlar, evimin oturma odasında Wi-Fi bazen hiç çekmiyor. Elimde de fazladan bir modem var. Ben modemleri birbirine kablosuz köprülemeyle bağlayarak Wi-Fi sorunundan kurtulmaya çalışıyorum. Her iki modemi birbirine bağlamak için forumda daha önce açılmış konularada baktım ama bir türlü başaramadım.
•Ana modem: Netmaster Infinity 401.
•Ara modem: ASUS DSL-AC51.

Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar, evimin oturma odasında Wi-Fi bazen hiç çekmiyor. Elimde de fazladan bir modem var. Ben modemleri birbirine kablosuz köprülemeyle bağlayarak Wi-Fi sorunundan kurtulmaya çalışıyorum. Her iki modemi birbirine bağlamak için forumda daha önce açılmış konularada baktım ama bir türlü başaramadım.
•Ana modem: Netmaster Infinity 401.
•Ara modem: ASUS DSL-AC51.

Yardımcı olabilecek var mı?

Ben yardımcı olurum kardeşim iletişim için DC veya mail fark etmez bir iletişim adresi ve ismini yazarsan seviniirm.

Ben yardımcı olurum kardeşim iletişim için DC veya mail fark etmez bir iletişim adresi ve ismini yazarsan seviniirm.
muhammedata.bayir@gmail.com

hocam çok sağolun bekliyorum sizi
Arkadaşlar sorunumu eve güzel birşekilde kablo döşeyip kablolu köprüleme yaparak çözdüm. Kablolu köprüleme yapaman varsa yardımcı olabilirim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı